perjantaina, maaliskuuta 26, 2010

PrototyypitViime kesänä vanhempi poika näki Tilda-etanan kuvan jossain ja ötökkäfani pyysi, että ompelisin sellaisen. No eihän minulla mitään kaavaa ollut ja keksin vähän yksinkertaisemman kaavan ihan itse.. Seuraavaksi käski ommella koppakuoriaisia ja äitihän teki työtä käskettäessä..sitten matoja, mehiläisiä, muurahaisia, hämähäkkejä...jne. Hattivattejakin käski ommella.

No kivojahan nämä on ja muutkin ovat niitä halunneet omille lapsilleen. :) Meillä pojat leikkii näillä seuraavasti; Vetävät lankakeristä lankaa pitkin ja poikin, huonekalujen, laatikon vetimien ympäri jne..näin tekevät hämähäkin seittejä. Sitten noita ötököitä juuttuu verkkoon ja hämähäkit tulee syömään ne. Niitä myös hoidetaan rakkaudella, isompi poika piti yhtä leppäkerttua yhden päivän vauvana ja se vauvaleppis kuulemma halusi olla koko päivän sylissä ja sitä piti hoitaa - syömään poika pääsi kun laittoi leppikselle paljon leluja lattialle, että se viihtyi leikkimässä sen aikaa kun poika söi. Ovat muutamia valkanneet nukkumakavereiksikin.

Prototyyppejä..hätäisesti sutaistuja kahden vesselin vieressä kinuten "joko joko joko"..näistä sitten on kehitelty siistimpää versiota myyntiin.

5 kommenttia:

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Olet ommellut kaikenlaisia kauniita ötököitä. Tuo alimmainen leppäkerttu on minusta yksi kauneimmista .

Possumamma kirjoitti...

Ihanaa pallokangasta leppiksen siivissä♥

Aurinkoista viikonloppua!

P.S. Muista laittaa jokunen ötökkä talteen odottelemaan, että muksut on isoja, niin saavat sitten muistella aikuisena leikkejään äitin ompelemilla ötököillä:)

Ruusa kirjoitti...

Tässä on siis kysyntä ja tarjonta kohdanneet oikein hyvin ;) Söpiksiä on nuo sinun ötökät ja muut!
Kivaa viikonloppua!

Saara kirjoitti...

oi, nuo ovat kyllä niin suloisia!! :) Itselle nuo olisivat liian hankalia ommella, mutta eilen kaivoin omapelukoneen esiin pitkän tauon jälkeen ja aloin ompelemaan sisustus sydämiä.. Jopa onistuin niissä.. Käsityöt on kyllä hyvä harrastus!

Anonyymi kirjoitti...

Ovatpas söpököitä eli söpöjä ötököitä:) Tuo vaaleanvihreä-valkopilkullinen kangas on tosi kiva... Voi kun sitä oppisi itsekin hieman ompelemaan muutakin kun verhojen lyhennyksen:(