torstaina, huhtikuuta 23, 2015

Arvonnan aika

Anna-Mari West Photography


ARVONTA OHI - KIITOS OSALLISTUMISESTA


No nyt on LUPAAMANI arvonnan aika! Melkoinen kasa kauniita kortteja arvottavaksi vai mitä!? Hääkortteja, onnittelukortteja, kortteja äidille, mietelauseita, valmistujaiskortteja, ylioppilaskortteja..voi mikä määrä!

Paljon on edellisiin arvontoihin yhteistyössä ANNA-MARIN kanssa pyydetty palautetta ja toiveita mitä tuotteita toivoisitte VERKKOKAUPPAAN. Sieltähän löytyy korttien lisäksi lahjapussukoita, muistikirjoja ja -lappuja, magneetteja, kirjepapereita ja nyt toiveitanne on kuultu julisteiden suhteen - lue julisteiden tilaamisesta lisää TÄÄLTÄ


Tuonne Anna-Marin FACEBOOK-sivuille kannattaa mennä tykkäileen ja seurailemaan, sieltä voit lukea uutuustuotteista ja aika usein siellä on myös arvontoja. Ja verkkokaupan tuotteethan on ilman erillisiä toimituskuluja!This give away is for those who live in Finland// FACEBOOK - VERKKOKAUPPA


Eli miten osallistua;

- jätä kommenttisi 30.4. mennessä
- sähköpostiosoite näkyviin jos sinulla ei ole blogia
- kerro kommentissasi kenelle sinä haluaisit lähettää postikortin tai minkälaisen kortin juuri sinä haluaisit saada postilaatikkoosi

Kortteja on PALJON joten voittajia tulee olemaan kolme!

Onnea arvontaan!!71 kommenttia:

Repsu kirjoitti...

olen nyt harjoittelussa eri puolella suomea kuin toiset kurssikaverini. muutamalle heistä voisin laittaa kortin :) ja tietysti äitille ja mummoille kohta äitienpäiväksi!
reetta_greippi ät hotmail.com

Eeviregina kirjoitti...

Anna-Marin kaikki kortit ovat herkullisia! Lähettäisin anopille kortin äitienpäivänä ja siskonpojalle synttärikortin toukokuussa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki kortit ovat ihania ja kyllä ihan ensimmäisenä lähettäisin kortin äitienpäiväkortin omalle äidilleni.
sirkku.eskolin@elisanet.fi

KahviKaneli kirjoitti...

Mukana arvonnassa :)
Lähettäisin siskolle synttärionnittelut ja saksaan ystävälle kevätterveiset.

Hanna kirjoitti...

Anna-Marin kortit ovat niin ihania :). Tulevaa äitienpäivää ajatellen antaisin äidilleni kortin, muistaisin myös kummilapsiani näillä. :). Ja itselleni jos näitä tipahtaisi postilaatikkoon niin ihan mikä vain kelpaisi <3. Arvonnassa mukana :). Mukavaa loppu viikkoa :)

Vea kirjoitti...

Lähettäisin kortin ystävän uuteen kotiin. Ja kesällä antaisin jonkun osuvan kortin armeijasta pääsevälle pikkuveljelle. Itsekin olen noita kortteja saanut, villasukkaystävyys ehkäpä mieleenpainuvin ♡

talvilapsi@hotmail.com

ansski kirjoitti...

Äitille ehdottomasti haluaisin antaa jonkun niistä äitienpäivä korteista koska ne on vaan niin kauniita ja uniikkeja :) Itse olisi ihana saada se nalle yolakki päässä kortti omissa yojuhlissa kun se on vaan niin söpö :)mukana arvonnassa! annukka36@luukku.com

Matkatar kirjoitti...

Minä lähettäisin kortin eräälle 70:lle ystävälle johon en ole ollut yhteyksissä vähään aikaan. Hän ilahtuisi siitä kovasti...:D matkatarmail@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

laitan kortteja mielelläni, ystäville ja sukulaisille. Kaunis kortti ja kivat sanat lisäävät kortin saamisen iloa. Pidän mm. kortista Suurimmatkin sankarit- ihana. kaimaen1 at luukku.com

Hanna kirjoitti...

Kortit on niin ihania lähetin juuri valmistujaiskutsukortit Anna-Marin korteilla missä on kauniit kuohuviinilasit, kesäisen hempeä kortti. Nyt huomasin että on tullut myös kauniita Äitienpäiväkortteja varmasti omalle äidille annan jonkin näistä ihanista korteista. kevät terveisin Hanna :).

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja! Sopisivat äidille, valmistuvalle, synttärisankareille :) ...tai itsekkäästi koristeeksi kotiin :D
millaturunen @ hotmail.fi

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihania kortteja! Lähettäisin siskolleni lohduttavan/parane pian - kortin, en vaan osaa sitä nyt välita, kun on niin paljon valinnanvaraa.
-päivi-

Leila K kirjoitti...

Äitienpäiväkortin lähettäminen on suunnitelmissa, samoin tyttären vauvelin 1v synttärit syksyllä on koho kohta.

Aila kirjoitti...

Lähettäisin kortin entiselle työtoverille joka asuu monen sadan kilometrin päässä. Itse tykkään kasvikuvista.
karhuoja@gmail.com

Tilda Vanilla kirjoitti...

Kaukana asuvalle äidilleni haluaisin lähettää äitienpäiväkortin.

tilda.vanilla(at)gmail.com

Anu kirjoitti...

Kyllä minäkin rakasta äitiäni muistaisin jollain näistä ihanista korteista :)

Ehdottomasti siis mukana jälleen korttiarvonnassa!

Heidi | H E I J A S T U M I A kirjoitti...

Kauniita kortteja! Mukana arvonnassa. Lähettäisin kortin kummitädilleni, jonka kanssa yhteydenpito on harmillisesti jäänyt pois useamman vuoden ajalta. Hänen, jos jonkun tiedän ilahtuvan korteista :) Myös äitienpäivän lähestyessä lähettäisin kortin tottakai ihanalle äidilleni.

Sara - Villa Emilia kirjoitti...

Voi miten ihanaa olisi voittaa tuollaisia kortteja!
Lähetän niitä vielä aika paljon; pian esimerkiksi kortin äidille sekä ulkomaille muuttavalle.
Säilytän melkein kaikki saamani kortit, varsinkin kukka-aiheiset.
Mukavaa viikonloppua!

Sanna- Snow white dreams kirjoitti...

Nämä ovat kyllä niin ihania kortteja. Minä ilahduttaisin äitiäni äitienpäivänä tällaisella. :)

Anonyymi kirjoitti...

Vappuna lähettäisin kortin miehelleni. Meillä tulee 18 vuotta yhdessä, ja aika monta omatekemää korttia on jo annettu. Joten olisi aika antaa jonkun toisen tekemä tervehdys :D

Beate56 kirjoitti...

Anna-mari Westin kortit ja muut tuotteet ovat niin hellyttävän herkkiä. Lähetän paljon kortteja, ei tarvitse olla merkkipäivä tms. Jos tiedän ystävän elävän vaikeita aikoja niin kortti ilahduttaa. Eipä ole pitkä aika, kun ystävä soitti ja kertoi korttini olleen päivän piristys. Kortista jää muisto toisin kuin puhelusta ja itse talletan kaikki vuosien varrella saamani kortit.
nina40fi@gmail.com

Jessika kirjoitti...

Ihania. Haluaisin saada yllätyskortin vain joltakin. Itse antaisin kortin nyt useammallekin.

Puppis kirjoitti...

Ah, nämä kortit ovat mielettömiä! Olen vanhan ajan ystävä ja lähettelen kortteja ystäville ihan muuten vain edelleenkin. Haluaisin saada näistä ihan minkä vain, koska nämä ovat uusia ja keräilen näitä koska ovat valtavan kauniita! Avioliittokortti olisi nyt sydäntä lähinnä sillä miehen pikkusisko menee naimisiin ensi viikolla ja heille antaisin sellaisen. Onko näitä muuten jo kaupoissa?

Anonyymi kirjoitti...

Äitienpäiväkortin aikahan se kohta on, muistaisin myös lapsuudenystävää, jonka kanssa yhteydenpito on jäänyt harmittavan vähälle. Myös isosisko saisi tsemppauskortin. Itse ilahdun jokaisesta kortista, jonka saan. Niitä löytyy kirjanmerkkeinä ja jotkut ovat päätyneet pikkuisiksi tauluiksikin. mirjami.ahokas@gmail.com

Miru kirjoitti...

Tilaamani Anna-Marin kortit alkavatkin olla vähissä, joten tulikin arvonta hyvään saumaan - vielä tarvitaan vähän onnea kehiin! :D Kortit tähän mennessä on sujautettu lahjapaketin rusetin alle, mutta postitse ilahduttaisin varmaankin äitiäni äitienpäiväksi ♥ Ja kiinni mut saapi täältä: http://arkilove.blogspot.fi/ :)

Elmiira kirjoitti...

Äitienpäivänä äitiäni ilahduttaisin kortilla. Tykkään kukkakorteista paljon. paperitypy ät hotmail.com

Pieni Lintu kirjoitti...

Kaikkea ei vielä varmaan löydy kaupoista näistä uusimmista, mutta tuolta Anna-Marin verkkokaupasta löytyy ja ilman toimituskuluja!!! :)

Jaana kirjoitti...

Nämä Anna-Marin kortit ovat kyllä kauniita. Haluaisin lähettää niitä uuden postcrossing-harrastukseni kautta ihmisille ympäri maailman. Haluan lähettää suomalaisia kortteja ja nämä ovat yksi suosikeistani.

Unknown kirjoitti...

Valmistun juuri ensiviikolla koulunkäynnin avustajaksi ja kortteja antaisin lähimmille työkavereilleni jotka ovat jaksaneet kannustaa minua töissä ja ovat joustaneet todella paljon että saan tutkintoni suoritettua työn ohessa. Kortit ovat lumoavia.
maijawesterberg@hotmail.com

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Olen parhaillaan suunnittelemassa ilahduttaa muutamaa blogiystävääni korteilla. En vaan vielä ole päättänyt, minkälaisilla. Tässähän ne nyt olisivat! Täydellinen valinta!
Itse ilahduin eilen kun eräs blogiystävä oli askarrellut kortin minulle ylläriksi. Ihana yllätrys jonka välistä löytyi vielä kirjekin.
somanyinspiration@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Koska äitienpäivä on lähellä niin äidille totta kai, mutta myös ystävää muistaisin. Itse tykkään saada kaikenlaisia kortteja ne vain tänä päivänä ovat harvinaisia ilon aiheita, valitettavasti!
tiiun(a)hotmail.com

päikkä kirjoitti...

Lähettäisin kortin äidilleni. Hän on innokas korttien lähettäjä. Minä taas muistan lähettää kortteja hänelle ihan liian harvoin. Soittelen kyllä usein. Kortin haluisin saada mieheltäni. Joskus muinoin, kun oltiin nuoria ja rakastuneita, hän lähetteli mitä ihanampia kirjeitä ja kortteja♥

Marika kirjoitti...

Antaisin 19 korttia oman luokkani oppilaille, jotka kohta lentävän taivaan tuuliin!

Virpi kirjoitti...

Lähetän kortteja merkkipäivinä, isän- ja äitienpäivänä, juhlapyhinä ja joskus ihan muuten vaan.

Lottakooo kirjoitti...

Nämä kortit ovat niin kauniita :) Antaisin kortin isoäidilleni äitienpäivänä <3

Soila // Mieleni Maassa kirjoitti...

Lähettäisin kortin piristyksenä ystävälle. :)

soila.saulio@hotmail.com

Liilapöllö kirjoitti...

Olen mukana kortti haasteessa joten kortteja tulee lähetettyä joka viikko :) Itse haluaisin kortin, joka yllättää. Ihmiseltä jolta ei osaisi korttia odottaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa :) Hurmaavia kortteja. Lähettäisin veljelle synttärikortin.
nelliina(at)yahoo.com

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei kun on ihania kortteja jälleen! Sopivasti näytti vilahtavan ylioppilaskortti, kun juuri sellaisen tarvisin tälle keväälle ;)

- Sanni
sannanie@hotmail.com

Miina kirjoitti...

Vanhoja lapsuudenystäviä ja kummilapsia voisi olla kiva muistaa, ja nyt toukokuussa tietenkin äitiä.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä kortit on valtavan ihania!!! :)
Lähettäisin parikin korttia; maailman ihanimmalle veljentytölle, ihanalle ystävälle ja rakkaalle serkulle.
Anna E.
anna-e@hotmail.com

Elise H. kirjoitti...

Todella kauniita kortteja :) Voisin lähettää pojalleni, hän kun opiskelee toisessa kaupungissa :)
netteri@gmail.com

Miiiaa kirjoitti...

Äitienpäiväkortteja voisin lähettää ja olisi itsekin kiva saada, kun on ensimmäinen äitienpäiväni 😊

Mamma A. kirjoitti...

Toivoisin saavani postilaatikkooni sydämellisen kortin ystävältäni tai yllätyksellisen kortin vanhalta tutulta.Toivon siihen paaaaljon tekstiä ja hyviä uutisia.Kortin toivoisin olevan sellainen joka olisi kiva kehystää tauluksi <3
Mukana ollaan!

Marielisa kirjoitti...

Nuo Anna-Marin kortit ovat kyllä ihania 💜Itselläni tulee ostettua niitä useinkin ja muutenkin lähettelen paljon kortteja ympäri maailmaa, sillä mikäs sen mukavampaa kuin ilahduttaa jotain sinulle tärkeä henkilöä oikealla postikortilla!

Juuri nyt lähettäisin parane pian -kortin ihanalle entiselle työkaverilleni Maijalle toiselle puolelle Suomea, hän kun on juuri toipumassa isosta leikkauksesta ja kaipaa varmasti paitsi huolenpitoa, niin myös tsemppiviestejä.

Unknown kirjoitti...

Oi nämä ovat niin hurmaavia kortteja <3
Lähettäisin kortin mummolleni, jonka luokse pääsen käymään liian harvoin.

Tanja kirjoitti...

Nämä kortit ovat niiin ihania, aika monta on tullut lähetettyä :) Seuraavan kortin voisin lähettää ihan muuten vain piristykseksi ja yllätykseksi ystävälle.
tanja.sieranta (at) windowslive.com

Taina kirjoitti...

ihania kortteja niin kauniita. minä lähettäsin rakkaiille ystäville ja kummi tädille ruotsiin. Sitten lähettäsin kortteja ku pikku poikia syntyy sukuun :) mukavaa kevättä sinulle :)

Kristiina kirjoitti...

Äitienpäivän lähestyessä muistaisin kortilla omaa äitiäni. Itse haluaisin saada kesäisen kortin, jossa olisi iloinen lausahdus.

T. Täysin arkista

Juliaana kirjoitti...

Äidille minä kortin mielelläni kirjoittaisin. Ja itse mietilauseista ilahtuisin! :-)

o3niju00@students.oamk.fi

Siili kirjoitti...

Äidille :)

vaatehuttuja(@)gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Ystäville ja lapsille :)
outituomivaara () yahoo.com

Anonyymi kirjoitti...

Kesäterveisiä sukulaisille :) tiiakemppi(at)hotmail.com

Tiina kirjoitti...

Nykyään tulee postia niin harvoin, että melkein mikä tahansa kortti piristäisi arkea! Viimeaikaisia suosikkeja ovat ehdottomasti ainakin "kukat eivät ratkaise kaikkea..." ja "elät vain kerran..."! <3

Anonyymi kirjoitti...

Äidille ja mummoille voisin lähettää äitienpäivänä kortit. Kummilapset myös varmaan ilahtuisivat, jos saavat kortit postitse. Itsekin tykkään saada kortteja. Saikku s.a.i.k.k.u(at)hotmail.com

Henna73 kirjoitti...

Kortin haluaisin lähettää entiselle opettajalle, joka innosti minua eteenpäin elämässä

unelmiaonnesta(at)gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja! Äitienpäivä tässä lähestyy, joten omalle äidille ja anopille lähettäisin kortit!
marsar69@luukku.com

Ninozia kirjoitti...

Olen mukana :) Ihana kortteja! Yksi mun paras ystävä asuu Ruotsissa, me emme tavamme monta kertaa vuodessa mutta kun se tapahtuu - se tuntuu kuin olimme eilen joka me nähdemme <3 Hänelle ja Äidille haluan antaa ihana kortteja! ninaholm88@hotmail.com

Aikku kirjoitti...

Kortti menisi koulukaverilleni, joka aina muistaa minua kortilla. On tehnyt sitä jo 20 vuotta.

Lovviisa kirjoitti...

Tietennii parraalle ystävälle ja omalle äitin lintuselle lähtis kammarista kortit....Kyllä ovatkin somia :)

Emmi kirjoitti...

Oi mikä ihana arvonta! Anna-Marin kaikki kortit ovat todella upeita. Ihailen niitä aina kaupassa käydessäni. Itse lähettäisin kortin äidilleni sekä ystävälleni jota en ole enää välimatkan takia nähnyt kovinkaan usein. Haluaisin ilahduttaa sekä muistuttaa häntä siitä kuinka korvaamaton hän on minulle <3.

empukka_emppa@hotmail.com

Mia / Beauty Highlights kirjoitti...

Oi, nämä kortit ovat niin ihania! Olen ostanut monia :)

Lähettäisin hyvän mielen postia tärkeimmille ystävilleni sekä rakkaille siskoilleni. Kortti-ihmisenä ilostun itse korteista aina kovasti :) Tuntuu, että niitä lähetetään nykyään aivan liian harvoin.

S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

Kaura kirjoitti...

Äidille kortti :) -M-

Anonyymi kirjoitti...

Tyttärelle,tänään olevan syntymäpäivän johdosta.
malla.koivukangas@luukku.com

Anu kirjoitti...

Arvonnassa mukana :)
Olisi ihanaa saada palkinnoksi kortti joka kertoo ystävyydestä. Antaisin sen parhaalle ystävälleni <3
Tai ihan vain joku elämään liittyvä..

Anonyymi kirjoitti...

ihania kortteja:)
lähettäisin kortin rakkaalle ystävälle.
maritahannele@gmail.com

Unknown kirjoitti...

Aivan ihanat kortit!
Lähettäisin kortteja lapsilleni, vanhemmilleni, veljeni perheelle, appivanhemmilleni ja ystävilleni.

katja kirjoitti...

Nämä on tosi nättejä! Lähettäisin kortteja monille eri puolilla maailmaa asuville ystävilleni, on kiva ottaa välillä yhteyttä ihan muuten vaan. :) killikis@gmail.com

mustakissa kirjoitti...

Kortteja lähetän paljon ystävilleni, koska tiedän, että oikea postikortti ilahduttaa aina. Itsekin on suu korvissa, kun postilaatikosta löytyy kaunis kortti. Viimeksi taisinkin juuri saada Ann-Marin kortin ja niistä pidän niin kovasti:)

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkö ehtii!? Meinasi ihan unohtua....
Justiin kaupasta lähti äitiä varten tuo ihana "Kiitos äiti..." -kortti <3
Itse ilahtuisin ihan mistä tahansa Anna-Marin kortista :) Ostan tosin näitä kortteja myös itsekin ja niitä löytyy sitten jääkaapin ovesta tuomassa hyvää mieltä :)

T. Miia
joulumanteli (a) gmail . com

Pieni Lintu kirjoitti...

ARVONTA OHI - KIITOS OSALLISTUMISESTA