lauantaina, maaliskuuta 27, 2010

Tavallisen tylsää

Kevät aurinko pakotti ikkunan pesuun. Alakerrassa homma hoidettu ja samalla ruskeat verhot väistyivät vaaleiden tieltä. Kuvassa olohuoneen ja keittiön verhot - samaa yhteinäistä tilaa.

Ikkunarumban lisäksi on hommia, jotka ei ikinä lopu ja ne toistuu ja toistuu ja toistuu päivästä toiseen. Pyykkiä, siivousta, tiskausta jne. Minulla on pakottava tarve pistää seuraavan päivän vaatteet valmiiksi sekä itselle että lapsille (kuvassa korissa lasten vaatteet valmiina ja kuopukselle vaippakin), vaikka harvoin meillä on yhtään mitään suunniteltua menoa aamuisin mihinkään. Nukumme myöhään ja kaikessa rauhassa napostelemme aamupalan ja sitten mietitään mitä tehtäisiin. Mutta nuo vaatteet on oltava viimeistään illalla kun pojat menee nukkumaan valittuna tuohon rottinkikoriin valmiiksi.

..tavallisen tylsää arkista viikonloppua Pienen Linnun kotipesässä!9 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Voi, ikkunanpesua... kääk.. Harkitsen itseni hemmottelua ja ikkunanpesijän tilausta.. :D
Saisipa todella edellisenä iltana laitettua seuraavan päivän vaatteet,säästyisi varmaan aikaa ja hermoja..!
Lepposaa viikonloppua! :)

Hanna kirjoitti...

Huh, sama ikkunanpesu odottelisi täälläkin. Olen jo päiviä kiusaantunut niistä kun ovat niin sameat. Jospa tosiaan saisi vetoa kevätverhojen vaihdosta...

S kirjoitti...

Ikkinanpesu...Miten se aina tuntuu niin tuskalta aloittaa, mutta eihän se lopulta sen kummempi homma ole kuin muutkaan!?!

Minä usein laitan Nöpölle valmiiksi vaatteet aamuksi, poitsu kun ei välttämättä kelpuuta niitä mitkä olen katsonut.

PaaPii kirjoitti...

Voi kun saisikin aikaiseksi pestä ikkunat. Päivätkään eivät näyttäisi niin harmailta :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa pientä kotijuttua :)
Mulla on ikkunat vielä pesemäti,
ja voi,kun ovat likaiset!

Kirsikka kirjoitti...

Minä teen ihan samoin, valitsen aina tytöille vaatteet valmiiksi aamua varten. Ne on sitten aamulla helppo napata yläkertaan mukaan. Itselle laitoin myös aina kaikki valmiiksi kun kävin töissä, nyt tyydyn penkomaan kaapista jotain päälle vasta aamulla. Pitäisi kyllä miettiä omatkin jo valmiiksi, se on jotenkiin niin mukavan helppoa sitten aamulla.

Sokrutin kirjoitti...

Minä säästän ikkunanpesun huhtikuun puoleen väliin. Sit viimesillään on oltava tekemistä. Ja kyllä, mä tykkään siitä hommasta!! ;)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Ikkunanpesun aloittaminen on aina niin hankalaa. Mutta harva työ on yhtä palkitsevaa. Puhtaat ikkunat tuntuvat puhdistavan koko huushollin.

Sude kirjoitti...

Meillä on ihan turha edes pestä ikkunoita, kun kissat sähisee ja kuolaa ne heti saman näköisiksi :) Kylläpä vaaleat verhot saa heti näyttämään keväisemmältä :)