maanantaina, kesäkuuta 29, 2015

Kesäkuun kollaasihaaste {6/12}

Our June memories
Kesäkuu, minne vilahdit? Onko lasten kesälomasta kulunut jo kuukausi?! Hui! Tuntuu ettei kesä ole edes alkanut. Mutta kun katsoo taakse päin niin olemmehan ehtineet vaikka mitä. Olemme käyneet POWERPARKISSA ja SÄRKÄNNIEMESSÄ, mökillä, monissa leikkipuistoissa, yöpyneet hotellissa, syöneet jäätelöä ulkosalla, poimineet kukkasia, nukkuneet myöhään...

Mitä sinun kesäkuu on pitänyt sisällään? Kokoa kuukausi kollaasiksi, postaa ja linkitä tänne - ohjeet löydät postauksen lopustaHere's our June memories. Please, share your collage with us!


 // I'm linking with MONA too


Linkitys on siis vain näitä kuukausikollaaseja varten ja laitan jatkossakin aina näin kuukauden loppuvaiheilla tämän linkyn teitä varten! Poistan sellaiset linkit, joista ei kollaasia löydy. Vieraillaanhan muissakin blogeissa, jotka ovat linkittäneet. Aikaa on pari viikkoa, ei paniikkia!!

This meme is only for these month collage posts!!! I'll delete links that don't include a collage. Please link back to my blog if you want to. And let's visit other blogs too!16 kommenttia:

 1. Ihana kollaasi! Koiramäessä minäkin haluaisin käydä...
  Apua, en tiennytkään että keltaisia unikkoja on olemassa. Hienoja!
  Aurinkoista ja lämmintä heinäkuuta!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kollaasi, jossa minua kiehtoo erityisesti värien sommittelu :)
  Kesäkuun kukkaloisto on upea!

  VastaaPoista
 3. Upeanvihreät koivunlehdet ja sireenit ovat kesän alkamisen merkkejä ... Ja olisipa ihana käydä Koiramäessä! Luin pojille Mauri Kunnaksen koiramäki-kirjat (pojat ovat jo teinejä mutta minä vieläkin ihastelen kuvia :) ... Nautinnollista kesää sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiramäen tarinat on kivoja. Herra Hakkarainen on hassu. :)

   Poista
 4. Wunderschöne Photos !!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kollaasi! Helteistä heinäkuuta :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana kollaasi!<3 Kauniit väriteemat.:)

  VastaaPoista