tiistaina, kesäkuuta 30, 2015

Asetelma {linky}

MakroTex-haaste
Kesäisiä asetelmia sisustukseen. Tuon kukkia kotiin joka päivä. Pysähdyn pyörällä poimimaan ojan varrelta kukkia, nappaan lupiineja parkkipaikan reunalta. Tuoksut tulvivat! Miten ihanaa vuodenaikaa elämmekään, näihin tunnelmiin on vaikea samaistua marraskuun ankeassa sateessa ja pimeydessä. Tahdon tallentaa kesän muistoihin!

Minkälaisia asetelmia sinä olet kuvannut? Jaa postauksesi, ohjeet löydät lopusta

Viikon teema: ASETELMA
Ensi viikolla: HEINÄKUUOur theme is: STILL PHOTOGRAPHY
Next week's theme: JULY


Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle.

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan! Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos. Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

26 kommenttia:

 1. Hauskoja esineitä ja kauniita värejä asetelmissasi.

  VastaaPoista
 2. Tyylikästä ja herkkää, hyviä ja laadukkaita kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Ja vanhat pullotkin olet löytänyt - ilo katsella taas ossaavaa kuvausta

  VastaaPoista
 4. Minun pitäisi ottaa sisään lisää kukkia, mutta en vaan tee sitä! Hienoja kuvia, ja hienoja pulloja!

  VastaaPoista
 5. Oi, noita ihania vanhoja pulloja. Käyn usein blogissasi ja nautin ihanista kuvistasi, vaikken kommentoikaan usein. Kiitos näistä mukavista ja kivasti koukuttavista haasteista, joita annat meille ja jaksat hoidella ylläpitoa. Mukavaa heinäkuuta sinulle !

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit, kuvat ja tunnelmat ja asetelma tietenkin!:) Kiitos ihanasta haasteesta!<3 Asetelmat ovat sydäntäni lähellä.:)

  VastaaPoista
 7. Kaunis asetelma sinulla. Ihanat syreenit.

  VastaaPoista
 8. Oijoi miten ihana tunnelma näissä kuvissa ja tässä asetelmassa on. Syreenit ja vanhat pullot ovat niin must. Hienostunutta ja tyylikästä kuten Sinulla usein. Se aiempi syreenikuvakin oli niin ihana. Koruton ja kaunis.

  VastaaPoista
 9. Ihana asetelma - voi kun jaksaisi itsekin tuoda useammin luonnonkukkia sisälle..

  VastaaPoista
 10. Asetelmassa on ihanaa menneen ajan tunnelmaa.. kaunista:)

  VastaaPoista
 11. Ihanan herkkä tunnelma! Horsmat ovat siitä erikoisia, että jotkut värit eivät tuokasu juuri ollenkaan ja joissain tuoksu on pökerryttävän huumaava.

  VastaaPoista
 12. Ihanan hempeät värit. Mehupulloja tarvitaankin helteiden alettua.

  VastaaPoista
 13. Oi upeat kuvat taas, tosi raikas asetelma. Tykkään!! <3

  VastaaPoista
 14. Ja taas niin ihanat kuvat! Nuo syreenit tuoksuvat näissä kuvissa :)

  VastaaPoista