torstaina, toukokuuta 07, 2015

Ei sanoja

No words


Tällaisia nämä minun postaukseni nyt vain ovat, en minä sanottavaa aina keksi. Joskus luen kateellisena toisten blogeja, kuinka keksivät aina jotain kirjoitettavaa. Minulla kun on vain nämä kuvat. Monissa blogeissa käydään vilkasta keskustelua, täytyy myöntää että olen joskus kateellinen. Niin rakastan lukea teidän pieniäkin tervehdyksiänne


Once again, just photos. I wonder how others write so much, writing is not my thing. I just have these photos. Hope you still enjoy "reading" my blogKivaa torstaita!

Happy Thursday!31 kommenttia:

 1. Kauniita sinisen sävyjä. Ihanaa päivää! :)

  VastaaPoista
 2. Sun kuvia on joka päivä aina yhtä ihana lukea täällä blogissasi! Ja hei, sulla on yli 1200 jäsentä :-) wow
  Minusta tuntuu, että junnaan paikallani blogini kanssa ja päivät kuluvat jahkailuun siitä miten edetä, mihin suuntaan ja millä työkaluilla... Jatka sinä vaan tällä omalla tavallasi, ei ole toista yhtä ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä mä pyörittelen silmiäni..mistä noi kaikki lukijat on tupsahtaneet! :D Olen kiitollinen ja iloinen kaikista. :)

   Poista
 3. Aina ei tarvita sanoja.
  Kauniita keväisiä kuvia,
  lintujen kevätlaulelu ilahduttaa tänäkin aamuna.
  Mukavaa torstaipäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minua niin hymyilytti aamusella pyöräillä töihin, ihanan vehreää ja linnut sirkuttelivat omia suloisia ääniään ympäriinsä. :)

   Poista
 4. Kuten yllä Tiina V toteaa, aina ei todellakaan sanoja tarvita, vaan monesti kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa. Nämä sinun kuvat ovat aina niin kauniita, että olen niistä hieman kateellinen =D. Itse kun en pääse samaan tasoon, en sitten millään. Tiedän myös tuon tunteen, kun aina vaan ei "runosuoni syki". Silloin ei ole kiva yrittää väkisin kirjoittaa vaan jotain. On myös olemassa blogeja, joissa on todella paljon kirjoitusta, mutta ei mitään sanomaa oikeasti sisällä =). Torstai on toivoa täynnä, ihanaa päivää sinulle <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Katinka. Tämä on kuvablogi, näin pääsääntöisesti - en minä tätä muuksi haluaisikaan ehkä..joskus blogin alkuaikoina kirjoittelin kovastikin kaikesta ja minulla oli mielipiteitä. :D On mulla nytkin mielipiteitä, mutta pidän mölyt mahassani. :D Kai näistä pelkistä kuvistakin jotain saa irti..

   Poista
 5. Jostain eksyin -onnekseni- kauniiseen blogiisi ja ihastuin ♥ Liityin lukijaksesi ja jään seuraamaan tunnelmallisia kuviasi. Tapasi kertoa tarinaa kuvien kautta on vertaansa vailla. Oikein mukavaa toukokuisen viikon jatkoa sinulle- ja tervetuloa kurkkaamaan meille jos ehdit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulla tupsahdit - mä pölähdän vastavierailulle. :)

   Poista
 6. Täydellisiin kuviin ei tarvita sanoja. Ainakin minä saan näistä paljon tunteita ja ajatuksia irti ilman 'höpötyksiäkin' :)

  VastaaPoista
 7. Sun kuvat on aina niin kauniita ettei tekstiä kaivatakaan!

  VastaaPoista
 8. Mulla on muuten toi sama lintukirja kouluajoilta😊🐦

  VastaaPoista
 9. Jos kuvat ovat tällaisia, ei sanoja tarvita - kuvat kyllä puhuvat <3
  Itse höpöttelen kaikenlaista, kun kuvata en osaa:)

  VastaaPoista
 10. Ja minä välillä (lue usein) kateellisena luen sinun postauksia. Tai siis katson niitä. Sinä et välttämättä tarvitse sanoja kuviesi rinnalle. Ne puhuu ja puhukoon puolestasi :) Ole ylpeä kuvistasi, ne riittävät!

  Mulla taas on välillä postaukset sitä toista ääripäätä. Hirveästi tekstiä ilman kuvan kuvaa. Ja aina koen huonoa omaatuntoa tekstiripulistani, sillä eihän kukaan niitä jaksa lukea :) Ja ei, minun blogissani ei käydä edes niitä keskusteluja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt täällä pälistään. Pitää vissiin vähän valittaa ensin. :D

   Poista
 11. Sulla on niin kauniita ja harmonisia kuvia, että sanat on niissä itsessään ♥

  VastaaPoista
 12. Sinulla on ihan äärettömän kauniita kuvia, niitä kateellisena katselen :)

  VastaaPoista
 13. Kuva kertoo miljoonasti enemmän, mitä sanat ja sinä olet mestariskuvaaja.

  VastaaPoista
 14. Minusta kauniit -tai ei välttämättä kauniit, mutta puhuttelevat kuvat ovat parasta mitä blogit voivat tarjota. Itse olen vähitellen siirtynyt seuraamaan yhä enemmän blogeja niiden kuvien takia, pitkien juttujen lukeminen on jäänyt vähemmälle. Nämä sun kuvasi ovat huippuja ja onhan sinulla seuraajia sen verran että eiköhän se kerro jotain blogisi tasosta. Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 15. Sun kuvat on täynnä kerrontaa :-) itse tykkään blogeista juurikin taidokkaasti otettujen kuvien vuoksi. Ne jättävät myös kivasti lukijalle valinnanvaraa/salaperäisyyttä kuin monologinen päivärytmin selvitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jonna - tykkään myös kuvablogeista paljon. :)

   Poista
 16. Kuvasi ovat niin kauniita ja puhutteleviakin ettei sanoja tarvita :)
  Jos joskus osaisin kuvata kuten sinä.... *huokaa syvään*

  VastaaPoista