torstaina, toukokuuta 07, 2015

Luomumpi minä

YhteistyössäKuten aiemmin TÄÄLLÄ kerroin, sain testiin hiustuotteita sekä kivan kynsilakan - lue kynsilakasta kokemuksia TÄÄLTÄ. Ihana luonnonkosmetiikkaa myyvä BIODELLY lähetti siis nämä tuotteet testiin ja olen nyt pian kaksi viikkoa käyttänyt tuota SKIN BLOSSOMIN shampoota. Mulla on ollut kamalat epäilykset, että luonnonkosmetiikan shampoot eivät tepsisi. Minä kun olen hiuksiani lapsesta asti pessyt ties millä kauppojen tuotteilla päivittäin. Pelkäsin että tämä jättäisi hiukset rasvaisen oloisiksi vaan turhaa pelkäsin! Niin puhtaan tuntuiset hiukset ja kaksi painallusta pumppupullosta on riittänyt ja mullahan on piiiitkät ja paksut hiukset. Kyseiseltä merkiltä minulla on ollut kasvojenpuhdistusaine ja kuten sekin, on tämä shampoo erittäin riittoisa ja vaahtoava

Ja kuten sanoin, hiukseni ovat pitkät ja paksut. Sen lisäksi luonnonkiharat. Ilman hoitoainetta en ole saanut hiuksiani selvitettyä pesun jälkeen. Joten mielenkiinnolla lähdin testaamaan tätä UNIQUE HAIRCARE hiuksiin jätettävää suihkutettavaa hoitoainetta. Juhuu, se toimii! Kyllä vain oli helppo harjata hiukset. Tätä voin kyllä suositella ilo mielin, tuote on sitä paitsi valmistettu tuulienergiaa hyväksi käyttäen! Tällainen pyyhekuiviin hiuksiin suihkutettava hoitoaine on myös nopeuttanut suihkussa käyntiäni, ei tarvitse kahteen kertaan huuhdella hiuksista jotain. Tämä tulee helpottamaan muuten myös elämää kesällä mökillä, jossa hiuksia pitää pestä alkeellisissa oloissa. Mökille on siis tilattava oma hoitoaineensa! Muistathan ilmaiset toimituskulut!

Mainosten uhri taidan olla, mutta ostin kovasti hälistyn Tangle teezerinkin vihdoin itselleni. Kovin lyhyet nuo piikit on kun hiukset ovat paksut. Mutta kyllä tämä kelvollinen on, ainakin harjasta on tosi helppo napata irtohiukset pois toisin kuin kaikista vanhoista harjoistaniI have been testing these natural shampoo and conditioner that BIODELLY sent me. I have to say that I'm in love. My hair feels and looks clean and that leave-in conditioner is just so handy
6 kommenttia:

merisuolaa / Annukka kirjoitti...

Täytyy kokeilla! Olen testannut kans monia shampoita ja ei ole löytynyt sopivaa, juurikin rasvottavat liikaa :/. Tuo selvitesuihku täytyy myös hankkia tytölle, pitkät hiukset on aina ihan takussa..!

Pieni Lintu kirjoitti...

Mä olen niin totuttanut hiukseni joka iltaiseen shampoopesuun, että jos en pese niin tukka näyttää niiiiiin rasvaselle seuraavana päivänä. Joten odotin, että joudun viettään paperipussin päässä viikkoja jos siirryn luomumpaan shampooseen. Mutta ihan oikeasti tää on hyvä. Suihkussa hiuksista kuuluu ihan sellanen puhtaan "narske"..siis sellanen ääni kun joku pinta on ihan tosi tosi puhdas. :D Sain myös tuon Flow:n pala shampoon. Sitä en ole vielä testannut kun aattelin että paras testata ensin yhtä yhtäjaksoisesti.

merisuolaa / Annukka kirjoitti...

Olen kokeillut kahta eri Flow -palashampoota (en tuota kyllä mikä sinulla), ja sisukkaasti käytin ne loppuun vaikka aika nopeasti rasvottuivat hiukset; joka ilta piti pestä hiukset.. Nyt on Urtekramia käytetty pari kk, eikä sekään taida olla sopiva. Aiemmin olen kokeillut myös Ole Hyvän shampoita. Etsintä siis jatkuu ja seuraavaksi kokeilen tuota sinun suosittelemaa!

Pieni Lintu kirjoitti...

Toivottavasti on hyvä sinunkin hiuksille. Mun hiuksiin on ollut hyvä, ei lainkaan rasvaiset.

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mukava kirjoitus :) Itse olen käyttänyt Flow palasaippua ja olen ollut tyyvyväinen. Samoin kaikki Korresin shampoot ovat olleet erittäin hyviä. Skin Blossomin tuotteita olisi mukava kokeilla, sillä ne ovat varsin edullisia ja olen kuullut niistä paljon hyvää. Mukavaa viikkoa sinnepäin! :)

http://macamyday.wordpress.com/

Pieni Lintu kirjoitti...

Mukava kuulla - täytyy ottaa tuo Flowkin testiin pian. :) Itse tykästyin tuohon Skinblossomiin täysin, nestemäinen ja pumppupullo - niin helppo. Aion tilata lisääkin! :)