keskiviikkona, toukokuuta 06, 2015

Maisemia ja mummolatunnelmaa {linky}

Wednesday around the WorldHän istuu siinä muina miehinä..no muina lintuina..voiko noin sanoa!? Retkeilimme ja tyyppi kävi napsimassa murusia ihan vierestä. Kun lähdimme niin hän seurasi melkein autolle asti, köpötteli sillan kaidetta pitkin ja pienen turvavälin jätti kuitenkin. Ja kun käännyin katsomaan niin pysähtyi ja tuijotti merelle - "mä tässä vaan istuskelen". Linnut ne vain on niin mahtavia otuksia!


That young crow was so funny. It came near when we ate our picnic lunch and after that it followed us. When I turned around he just gazed at the sea - "I'm not following you, I just hang out here". Birds are so great!Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.

 

Pieni LintuMay 6, 2015

17 kommenttia:

 1. Ihanaa tunnelmaa ja hauska varistarina! :)
  Laitoin tämän saman postauksen tähänkin link partyyn.
  Täältä löytyy niin mielenkiintoisia osallistujia ympäri maailmaa.
  Kauniita kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia postauksessasi :) Ihania :) Aurinkoista keskiviikko päivää :)

  VastaaPoista
 3. A wonderful small story and lovely captures... especially of the bird.... for Wednesday around the World.
  Cheers, Heidrun

  VastaaPoista
 4. Voi varis. :) ..onpahan muuten mahdottoman hienot peitot viimeisessä kuvassa..

  VastaaPoista
 5. kaunis lintu, mulla on täytettynä tuollainen (sain aikoinaan luontomuseosta kun menin korppia tinkaamaan itelleni). Korpin sain kaverilta lahjaksi sitten vuosia myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyiiii, mua iljettää kaikki täytetyt eläimet. :D

   Poista
 6. What a great series of photos this week!

  VastaaPoista
 7. Itsekin käytin tuota "muina lintuina" tässä taannoin, ekaluokkalainen kikatti sitä pitkään sen jälkeen :D Hyvä sanonta siis!

  VastaaPoista