sunnuntaina, lokakuuta 31, 2010

Tyynysota


Prästliden-kankaasta jäi palanen ylimääräistä kun ompelin ne keittiön verhot. Juuri sellainen sopiva palanen koristetyynyksi.

Taustaksi käytin mustaa tukevaa kangasta, musta kangas on kahdesta osasta ja keskellä olevan aukon saa suljettua tarranauhalla, jonka ompelin tyynyynpäälliseen. Kätevää. Ompelin vielä reunat ympäriinsä, tuollainen kehysmalli antaa vähän ryhdikkyyttä tyynyyn ja tälläiseen kuviolliseen kankaaseen sopi hyvin vähän erilainen malli kuin ihan tavallinen. Tyynynpäällisestä tuli myös hyvin huolitellun oloinen kun kaikki saumanvaratkin on näin ommeltuna piiloon.
Tahtoisin tähän keittiön penkille tehdä aina kivoja asetelmia tyynyistä ja täkeistä, mutta vanhempi poika ei yhtään tykkää jos laitan tyynyjä siihen - ne pitää kuulemma olla sohvalla. Välillä yritän sinnikkäästi kuskata tyynyjä penkille takaisin.

Käymme suurta tyynysotaa.
Mukavaa viikonvaihdetta!

PS. Muistithan sinäkin siirtää kelloa tunnin taaksepäin!?

7 kommenttia:

 1. Vaikken kotiini osaisikaan laittaa mustavalkoista niin kyllä se silmiä aina hivelee,NIIN kaunista !
  Mukavia hetkiä sinulle näin marraskuun kynnyksellä :)

  VastaaPoista
 2. Mahdottoman tyylikkäät sotavälineet;-) teillä on taatusti upea keittiö, nuo pienet maistiaiskuvat kertovat jo paljon!

  Kaunista uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille. :)

  Aamunkukka..heh..no tykkään mä kyllä, mutta jos tää olis oma kämppä niin kyllä tässä tekis yhtä sun toista muutosta. ;)

  VastaaPoista
 4. kaunis, tyylikäs tyynynpäällinen :) Sopii varmasti tuohon sohvalle! Toivottelen menestystä väsytystaisteluusi tyynyjen paikasta :)

  VastaaPoista
 5. Oi kun tyylikästä:)

  Muksaa uutta viikkoa.

  Jamssi

  VastaaPoista