tiistaina, marraskuuta 02, 2010

Järjestyksessä

Neuroottisena kaappien järjestäjänä keittiössä kaappien sisältö siirtyy usein paikasta toiseen. Yritän etsiä jatkuvasti sopivaa käytännöllisintä järjestystä tavaroille.

Lahjapaperirullat on pyöriny yläkaapissa sikinsokin hankalasti, nyt järjestin niille paikan imurikaapista. Muovinen muovipussilokero oli hyvän kokoinen ja tässä ne pysyy paikoillaan.

Keittiön käsipyyhkeet ja leivinliinat sun muut järjestelin koreihin hyllylle siivouskaappiin.

Lautaset on nyt kaikki samassa kaapissa, pienet kulhot ja murokulhot myös. Lautasia pitäisi ostaa lisää, leipälautaskokoa ja murokulhoja on aivan liian vähän. Ehkä Teemaa, ehkä jotain kivaa söpöä valkoista. Meillä on Teemaa, Kokoa ja halpis lautasia sulassa sovussa, vähän Pentikkiäkin.Keittiön toinen leveä kaapi on nyt omistettu kahvikupeille ja mukeille, viinilaseille. Juomalasit tulee pidettyä astiakaapissa, sinne ne jää käsin tiskauksen jälkeen. Samoin lasten muoviset muumimukit.

Yksi leveä hyllyllinen on muumimukeja varten, kätevästi kaapissa joka on tason päällä, jolla säilytetään kahvinkeitintä. Joka päivä mukava valinta kaapilla, että minkä mukin tänään ottaisi. Uusin valloitus Hiihtokilpailu - talvimuki 2010 - on jo päässyt meidänkin kaappiin.

PS. Kyllästyin toimimattomiin laskureihin. Laitoin nyt tuon Googlen oman gadgetin  bloggerin tilastoista, joka on alkanut alkukesästä raksuttamaan.

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Voi miten ihanan siistejä hyllyjä!!!! Mieli lepää varmasti =)

Esmeralda kirjoitti...

Ihastuttavan hyvä järjestys! Minunkin pitäisi. Mutta kun kaappitilaa on tavaramäärään nähden niin vähän, meinaa kaaos iskeä liian tiuhaan. Lienee tavaroiden karsiminen paikallaan!
Sullakin on ihana hiihtokilpailumuki. Se on toosi ihana. :)

Reipasta viikkoa sinulle!

Pieni Lintu kirjoitti...

No nyt ei näköjään toimi toi bloggerin omakaan laskuri..voi elämä..

Päm kirjoitti...

Toihan onkin tosi hyvä idea laittaa lahjapaperirullat siihen muovitörppöön :)
Muumimuki fani täälläkin :)
Mukavaa viikon jatkoa!