sunnuntaina, toukokuuta 02, 2010

Mukavaa viikonvaihdetta!Keittiö on sellainen paikka, jossa pienet tavarat, purkit ja purnukat elää omaa elämäänsä. Melkein joka päivä jotain pientä muutosta tapahtuu - hyllyllä olevat tavarat vaihtaa paikkaansa, sisältöänsä.

Kirppisvaihdosta saatu sininen pikku taulu sai viikonloppuna valkoisen sipaisun kehyksiinsä. Tuo taulu on niin kovin herttainen, pienen linnun sulkia tippuneena - nyt vasta aloin miettimään, että oliko taulu siksi valittu minulle kun siinä on linnun sulkia!? Ensin suunnittelin sitä eteiseen, mutta tuohon keittiön naulakkohyllyyn se sopii mainiosti roikkumaan, taulussa kun tuo ripustusnyörikin oli valmiina, mistä sai laitettua roikkumaan.Nyt tuoksuu pulla uunissa - pitääkin mennä vahtimaan, että eivät pala! ;)


6 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Odotan niin meidän keittiöremppaa,koska olen hommannut jo kaikenlaisia purnukoita ym sälää hyllyille :D
Ihanaa viikkoa sulle!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kivoja pieniä yksityiskohtia keittiöstäsi! Kaunista!

Ihanaista toukokuuta sinulle!!

Miia kirjoitti...

Meillä myös keittiössä vaihtuu koko ajan esillä olevat tavarat tai vähintäänkin ne vaihtavat paikkaa usein. Keittiössä tulee oltua kuitenkin sen verran usein, että useat esineet tulevat taloon keittiön kautta ja sitten vasta etsiytyvät mahdollisesti muihin paikkoihin.

Mia kirjoitti...

Ihanan rauhallisen näköistä (mitä nyt kuvista näkyy) teidän keittiössä, vaikka onkin paljon kaikkea pientä kivaa. :)

pikkuthti kirjoitti...

Ihastuttavia yksityiskohtia <3

sanna kirjoitti...

Todella kauniita pieniä ykstyiskohtia keittiössäsi!
Voi kuinka nonta noista kävisi myös meille ;)