keskiviikkona, huhtikuuta 28, 2010

Pipoja tarvittiin, pipoja ommeltiin
No eipä tarvinnut lähteä etsimään pipaa pojalle kun kaivettiin pikkuveljen pieneksi jääneet ja vähän saumasta revenneet Bakito Companyn t-paidat esiin ja saksittiin ja ommeltiin. Tuosta vasemmanpuoleisen kuvan piposta tuli ensin turhan nafti joten sen saa nuorempi poika ja raidallinen erimallinen pipa sitten sitä tarvitsevalle. Omasta turhasta Hennesin teepparista, joka oli jo venynyt ja vanunut pesussa siihen malliin, että ei sitä enää tullut edes pidettyä niin tein itselle kevätpipon.

Logot, laput ja merkit saksittiin ja käytettiin myös hyödyksi. Kierrätystä, kierrätystä!
9 kommenttia:

 1. Kunnon kierrätystä! =) Tyylikkäät pipot olet tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Kivaa tuunausta ja kankaiden kierrätystä. Itsellä ollut vähän samat mielessä, mut laiskuus iskenyt. Ehkäpä tästä nyt inspiroidun. =)

  VastaaPoista
 3. Moi! That's pretty recycling!!!
  Hali, Traude

  VastaaPoista
 4. Hienot pipot oletkin ommellut! Eipä kannata pipoista maksaa, kun kotoa löytyy materiaalia noin upeisiin pipoihin.

  Mukavaa vappua!!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat pipot ja eikä tarvinnut ostaa mitään! Itsekin otin juuri jemmaan vanhoja teeppareitani joita en enää käytä, jospa niistäkin tulisi vaikka pipoja ;) Itsekin tarvitsisin sellaisen ohuen kivan. Pipo on niin hyvä vetää päähän kun lähtee ulos, kun hiukset aina sojottaa minne tykkää.

  VastaaPoista
 6. Hienoja pipoja, kiva idea!
  Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
 7. Samallalailla olen minäkin tehnyt pipoja. Toisista tulee lasten suosikkeja, varsinkin tuunatuista. Mut uusista kankaista tehdyt ei meinaa samallalailla kelvata. :)

  Anne

  VastaaPoista