maanantaina, huhtikuuta 12, 2010

Talvi kaappiin ja kevät esiin

Yhdet toppahaalarit lapsilla vielä eteisessä roikkuu varmuudeksi. Tuskin niitä enää tarvii - eihän!? Kovasti olen omiakin paksuimpia takkeja jo pessyt ja laittanut pois näkyviltä.

Isomman pojan kevätvaatteet nyt tässä lopultakin katottuna kaikkiMusta Lindexin takki löytyi kaapista. Hauskaa kun joskus on jotain alesta ostanut ja sattuu löytämään sellaista mitä tarvitaan ihan omasta kaapista, nyt tuo takki on sopivan kokoinen. Hupparit ja muut vastaavat otin myös jo esiin - kyllähän se kesäkin sieltä tulee pian! Kevätpipoista isommalla pojalla on huutava pula - melkein kaikki syksyn ja viime kesän ohuet pipot oli jääneet pieneksi ja siirtyi kuopuksen laatikkoon.Kuopuksella niitä keväisiä ja kesäisiä pipoja ja myssyjä nyt sitte riittääkin! Kuravaatetta ja kevättakkeja, housuja jne. Nyt ei kummaltakaan varmaan puutu enää mitään - paitsi esikoiselta niitä pipoja ja molemmilta kengät! Heh! No kumpparit sopii, niitä ei tarvi ostaa.Huutikseenkin pitäisi muutama välikausi juttu laittaa, kun vaan ehtisi..tai saisi aikaiseksi!


Mukavaa aurinkoista viikkoa!!5 kommenttia:

Manda kirjoitti...

Teillähän onkin hyvä varasto kaikkea tarpeellista. :) Meillä menee hankintaan isommalle lapselle parit kosteutta pitävät hanskat. Aika lyhyen aikaahan niitä tarvii, mutta juuri nyt näillä rapakeleillä ne on jatkuvasti pesussa! Joku pipokin pitäisi hommata, mutta muuten onneksi kaapista löytyy jo aika paljon.

Terhi kirjoitti...

No jopas on pojilla vaatetta :) Kuinka ehditte kaikkia käyttämään? Meillä on kaikilla pari takkia+housut ja sit paremmat takit ja softshellit. Ja en ole ollenkaan varma, että ehditään niitäkään käyttämään. Ainakin viime vuonna lämpimät ilmat tuli niin nopeasti, että jäi välikausi tosi lyhyeksi täällä kevätpuolella ja sama toisinpäin syksyllä. Mutta kivoja ulkoilujuttuja pojillasi anyway. Onnea muuten jälleen kerran tätiytymisestä, kuulin uutisia viime viikolla veljesi vaimolta :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Terhi: Kiitos!! ;)

..jaa ei tossa musta paljon ole! :D Esikollakin kaksi kosteutta/likaa/tuulta pitävää takkia, kolmet ulkohousut. Paljon? ..ja sitte noita softshelleja kaksi. Ja kyllä niitä ehtii käyttää, ei tämä lapsen kasvu enää tässä vaiheessa ole niin suunnaton että kyllä noi esikon takit mahtuu syksyllä ja varmaa vielä ensi keväänäkin kun on vähän reilut. ;)

Terhi kirjoitti...

No juu, kyllähän useampi ulkovaatekerta on kiva jo senkin takia, ettei tartte olla koko aikaa vainsitätiettyä haalaria pesemässä. Meillä on tosiaan vaan kahdet ulkoiluhousut ja niihin takit, sit softshellit. Huomenna menen kaiketi ostamaan pojille nahkatakit (tarpeelliset, eikö totta ;) ), kun pienempi kovasti moista haluaa. Risto Räppääjälläkin näet on :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Pitäähän pojalla nahkarotsi olla! ;D