tiistaina, huhtikuuta 13, 2010

Olen NÄÄÄÄÄÄÄÄÄIN onnellinen

Mun mielestä on ihanaa kun saa viedä jollekin lahjoja..vieläpä jos siihen on joku oikein ihana ihana ihana syy!!! Paketoiminen, korttien askartelu - se on kaikki niin jotenkin terapeuttista puuhaa ja siitä tulee iloiselle mielelle.Piirrustuslevyjä ja värityskyniä, tarroja..puuhaa isommalle sisarukselle - pirteä etana tai pehmuste-etana kuten lahjan saaja sanoi ;)
Lindexiä pienokaiselle, "pehmuste-etana" ja katselukirja, Teddykompanietin kirahvi..ja vähän jotain pientä söpöä vieläLahjakasseja meille on kertynyt rutkasti ja olen ne pistänyt talteen kun eihän ne miksikään ole menneet, kierrätän ja pistän eteenpäin. Suloinen tuo Geddesin lahjakassi. Pilkullinen lahjapaperi on viime kesänä ostettu Claes Ohlsonnilta, voi kunpa sitä saisi sieltä lisää joskus.. Korttiaskartelussa käytin samaista lahjapaperia, vähän Tiimarin liimapintaista pilkkunauhaa, pitsiä koristeeksi ja huopainen sydän. Valkoisesta huovutusvillasta olen joskus huovuttanut ihan näihin tarkoitukseen huopaa, josta aina leikkailen sopivia kuvioita tarvittaessa. Servettien, Teddykompanietin nallen ja sisustussydämen paketin päällekin kiinnitin yhden sydämen.


Ihana päivä ollut, kaunis ilma..olen aivan fiiliksissä täällä!!!


7 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Kauniita lahjoja. =)
Mä kanssa nautin lahjojen antamisesta ja paketoinnista erityisesti. Tulee aina niin hyvä mieli.

sanna kirjoitti...

Kauniita paketteja! Kyllä lahjan saajan kelpaa.
Minusta tuo paketointi ja pieni kaunis näpertäminen on terapeuttista puuhaa!

Ruusa kirjoitti...

Antamisen iloa! Tykkään! :) Samalla paketoidessa voi ajatella ja arvuutella mikä on saajan reaktio ja onnistunko ilahduttamaan...
Vein itse tänään sydämiä postiin ja sain mahtavia tuunattavia postimerkkejä postista! :D Ne jos mitkä oli hauskoja!
Aurinkoista mieltä ja viikkoa!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kauniita lahjoja ja paketteja! On ihana paketoida lahjoja kauniisti. Se on kuin toinen lahja.

Aurinkoisia päiviä sinulle!!

Manteli kirjoitti...

Voi miten suloisia paketteja olet tehnyt!
Itsekin säästelen nuo lahjakassit ja laitan kiertoon, välillä teen uusiakin hankintoja varastoon jostain Tiimarin poistomyynneistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulle koskaan tullut tällaisia reaktioita:
Naapuri:"Se on kyllä minusta ihan hirveää, miten kannat tänne noita kukkia." Olin vienyt jouluisin kukan ja nimipäivinä. Minusta on ihana ostaa leikkokukkia, mutta itselleni en raaski. En enää kyllä osta naapurillekaan.

Työkaveri:"On kamalaa, kun muistat kaikki päivät ja tuot jotain." Olen tehnyt parhaalle työkaverille itse aina jotain pientä jouluksi ja merkkipäiviksi. En tee enää.

En ole varsinaisesti hapan - njaa, myönnetään, olen kyllä vähän sitäkin. Mutta olen tullut siihen tulokseen, että joillekin lahjan saaminen ei ole ilahduttavaa, vaan aiheuttaa huonon omantunnon, että heidänkin pitäisi antaa ja muistaa. Ja se ei ole ollut tarkoitukseni. Joten en nyt sitten ainakaan näille tapauksille anna lahjoja.

Pieni Lintu kirjoitti...

Anonyymi: No ei ole koskaan onneksi käynyt noin!