INFO - MAINOSTAJILLE - YHTEISTYÖTTervetuloa iloisen mielen blogiini!Olen valmistunut tekstiilialan artesaaniksi, joten käsillä tekeminen on lähellä sydäntäni ja näkyy blogissani. Työni on nyt jotain ihan muuta, mutta haaveissani olisi tietenkin saada joskus elantoni artesaanin hommista. Bloggaamisen myötä myös valokuvauksesta on tullut rakas harrastus, jota olisi hienoa päästä toteuttamaan enemmänkin.

Blogini on kaikkea valokuvauksen opettelun, kodin sisustamisen, sinkku äidin elämän sekä lapsiperheen arjen ja käsitöiden väliltä. Elämää vanhassa omakotitalossa. Koska tämä rakas harrastukseni vie välillä aikaa enemmän ja vähemmän olen päättänyt ottaa välillä mainoksia blogiini. Voit luottaa sanaani - EN SALLI PIILOMAINONTAA. Aika ajoin voit nähdä blogissani mainosbannerin, sehän on selvä. Jos kirjoitan jostain tuotteesta se on oma mielipiteeni, omia ajatuksiani - jos postaus sisältää mainoksen ilmoitan sen varmasti, siihen voit luottaa ja tuloista maksetaan verot!!

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä kanssani yhteisyötä mainonnan tai arvontojen suhteen ota mielellään yhteyttä sähköpostiini: pienilintu (at) gmail.com
Hello and welcome to my lifestyle blog!


I'm Pieni Lintu from Finland, Scandinavia. Pieni Lintu is my Blogger nickname, it's Finnish and means "small bird".

My blog is mostly a "lifestyle" blog and everything pretty that I love; like vintage, 2nd hand shopping, recycling, handcrafts, nature, clothing, my kids, photography, food, home interior, living my life simply and making things self instead of buying stuff.In my camera bag:


Nikon D5100
  • Nikkor 35mm 1:1.8G DX
  • Nikkor 18-55mm
  • Nikkor 55-300mm

Nikon Coolpix4500