tiistaina, marraskuuta 19, 2013

Link your blog postTuesday around the World


Palasia arjesta. Tuntuu ettei oikein ehdi kirjoittaa mitään. Joten tässä vain satunnaisia kuvia. Eilinen oli niin pimeäkin, pelastin köppäiset kuvat tekstuureilla. Joskus on mentävä siitä mistä aita on matalin.

Hyppää mukaan ja linkitä postauksesi tämän postauksen alapuolelta löytyvään kokoelmaan. Vieraile mielellään muiden blogeissa ja ihastele elämää ympäri maailmaa.

Just everyday snapshots. Yesterday was soooo dark and my photos were soooo lousy. Good textures always rescue blurry shots.

Lets blog hop again. Please link your blog post and visit others blogs and leave comments and enjoy life around the world.


 
I'm also linking to...
NOV 19, 2013

32 kommenttia:

 1. Great post processing with the textures, Pieni. I never worked with them. If you browse through the blogs of photographers, it's always the ladies who use textures, never the boy photographers...
  ...pure coincidence??? ;-)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Eikö vaan - mukava tapa verkostoitua blogimaailmassa ulkomaillekin. :)

   Poista
 3. Hei wau, tällaista linkkausta en olekkaan ennen nähnyt :) Kiva idea, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin huippu munkin mielestä - tervetuloa myös viikon päästä joko mun blogin kautta linkittään tai tuonne Communal Global-sivuille tahi muiden CG-tyttöjen blogiin - linkitys näkyy meillä kaikilla. :)

   Poista
 4. Hauska idea tämä linkitys, en ole aiemmin törmännytkään moiseen, joten tämä täytyy laittaa muistiin. Taisin onnistua lisäämään myös oman linkkini joukkoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva juttu! :) Meitä on tässä pikku ryhmässä ympäri maailmaa muutamia naisia, jotka postailevat omia arkisia juttujaan - milloin mitäkin. Postauksia on muinakin päivinä niin kannattaa tuo Communal global-blogi lisätä omaan listaan..mikäli kiinnostaa nähdä juttuja ympäri maailmaa. :)

   Poista
 5. I love the child's drawing, they have such a way of showing things

  Mollyxxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, it's quite hairy monster with four arms! :D Boys are boys.. ;)

   Poista
 6. Mä en yhtään tajunnut koko juttua, mutta laitoin blogini tuonne. :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se mitään - minäpä selitän hiukan! :) Eli http://communalglobal.blogspot.fi/ on blogi, johon me muutamat ympäri maailmaa postailemme satunnaisia kuvia, joskus meillä on joku teema ollut, esim. aamupalani, kenkäni, sää tms. Nyt ei ole ollut teemoja pitkään aikaan. Postauksia on ma+ti+to+pe, joista tiistai on tämä johon voi lukijatkin linkata postauksena halutessaan - tämä linkityshommeli näkyy meidän kaikkien tyttöjen blogeissa jos olemme koodin lisänneet postaukseemme. :) Aikatauluihin on tulossa vähän muutoksia joulukuusta alkaen; ma+ke+pe joista keskiviikko tulee olemaan tämä linkityspostaus! Joten tervetuloa vaan linkittämään joka viikko ja mielellään voi linkata takaisin joko minun blogiin tai tuonne CG-blogiin niin lukijasi löytävät myös uusia kivoja blogeja tämän myötä ympäri maailmaa. :)

   Poista
 7. Lovely use of texture, like them all!
  Have a fabulous week!! <3

  VastaaPoista
 8. Love the picture of you lighting the candle!!

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. My son likes to hang these little notes around our house. :)

   Poista
 10. What a sweet photos!

  VastaaPoista
 11. That last shot of your son reading is great! Love the lighting especially.

  VastaaPoista
 12. Great glimpses of everyday life! (And I agree with you about texture - it can really rescue a so-so photograph!)

  VastaaPoista