tiistaina, joulukuuta 13, 2022

Joulukuu | MAKROTEX

 December | MAKROTEXLapsi toivoi vihreitä ruudullisia lapasia ja äitihän neuloo mitä pyydetään. Näitä on niin kivan nopsa neuloa!


Joulukuu(kin) on käsitöiden ja lämpimien juomien aikaa. Näytä sun joulukuun fiiliksiä kuvin! Aikaa on, ajattelin että pidetään tämä haaste auki joulukuun lopulle. Voit jakaa useampiakin postauksia!


Let's take a little winter break from this MakroTex challenge. Next one will be in the end of December! You can share several December theme posts if you want to. Let's keep this one open longer!


Teema: JOULUKUU

Seuraava 27.12: MUISTOJA VUODELTA 2022


Theme: DECEMBER

Next 27th December: MEMORIES FROM 2022

Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!Pieni Lintu - MakroTex challenge


 
You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

7 kommenttia:

Tamar SB kirjoitti...

It is mitten season here!

Lydia C. Lee kirjoitti...

You have a Moomin cup in every colour!! Lovely snow and chilly vibes.

lesh Stgermain kirjoitti...

You always make the prettiest things to knit - wish you were close, so I could learn from you!

Pieni Lintu kirjoitti...

:)

Pieni Lintu kirjoitti...

:D

Pieni Lintu kirjoitti...

:D

Kristiina kirjoitti...

Söpöä ja tarpeellista joulukuulle.

T. Täysin arkista vol.2