tiistaina, toukokuuta 01, 2018

Keltainen | MAKROTEX

MakroTex-challenge


Ihanat keltaiset kevään tuojat! Näitä pieniä kimppuja taas saan kotiin melkein päivittäin - kuopus huomaa koulumatkan varrelta aina kaikki pienetkin kukat

Leskenlehtiin liittyy eräs koskettavakin asia - eräs ystävä sai aina kevään ensimmäiset leskenlehdet pojaltaan vuosien ajan. Muutama vuosi on mennyt ettei näin ole enää käynyt. Aina keväisin näiden kukkien myötä tämä äiti on mielessä


Viikon teema: KELTAINEN
Ensi viikolla: TOUKOKUU


This weeks' theme: YELLOW
Next week: MAY

Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle. Voit myös kertoa postauksessasi tarkemmin mikä kamera ja mahdollisesti myös mitkä asetukset sinulla on ollut käytössä

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!


 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos.Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


 

24 kommenttia:

 1. Leskenlehdet ilostuttavat ☀️Eilen vasta näin ensimmäiset.
  Mukavaa vappua ja kevään tuloa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leskenlehdet on kyllä joka kevät iloinen yllätys :)

   Poista
 2. Pirteän keltaiset kukkaset. Iloista vappua!

  VastaaPoista
 3. Ilahduttavan kauniita ovat nuo kevään ensikukkaset:-)

  VastaaPoista
 4. Kukkia äidille - ihana!
  Kauniit kuvat.

  VastaaPoista
 5. Vihdoinkin kevät ja leskenlehdet! Näitä on jo näkynyt...

  VastaaPoista
 6. Kuvasin toissapäivänä vasta ensimmäiset, täällä ovat olleet hakusalla. Todella kauniit makrot leskenlehdistä. Ihana kun lapsi tuo äidille kukkia, siitä on 100 vuotta kun itse sain:)

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavia kuvia! Löydät aina niin hyviä kuvakulmia, että tämäkin kuvasarja samoista kukista säilytti mielenkiinnon alusta loppuun saakka.

  VastaaPoista
 8. Minä bongasin pyöräretkellä eilen ensimmäiset leskenlehdet. Ihanaa kun luonto herää eloon. Ja hei, ehdin viimein osallistumaan taas itsekin viikon haasteeseen. :)

  VastaaPoista