maanantaina, huhtikuuta 30, 2018

Kollaasihaaste | HUHTIKUU

A Month in photosNiin se vain on huhtikuukin pulkassa! Nyt toivoisi semmosta pientä hidastusnappia, että ehtisi olla mukana kun luonto puhkeaa kesään. Kaikki tapahtuu niin vauhdilla nyt. Vielä mahtui huhtikuuhunkin melko talvisia kelejä ja voi miten meitä onkaan aurinko hellinyt loppukuusta

On taas aika jälleen koota menneen kuukauden kuvat yhdeksi kuvaksi, joka muodostuu useasta muistosta eli kollaasiksi. Linkitäthän vain jos postauksesi sisältää vähintään yhden kollaasikuvan, joka muodostuu useasta kuvasta. Muoto ja tyyli vapaa, mutta tämä on kollaasihaaste niin olisi kiva jos kaikkien postauksista se kollaasi löytyy! Kiitos!


Saying goodbye to April! Nature is now turning from winter to summer so fast. I wish to see and capture all the little details of itGUACAMOLE - VESI - SAAPPAAT - SIMA
Linkitys on siis vain näitä kuukausikollaaseja varten! Poistan sellaiset linkit, joista ei kollaasia löydy. Vieraillaanhan muissakin blogeissa, jotka ovat linkittäneet. Aikaa on pari viikkoa, ei paniikkia!!

This meme is only for these month collage posts!!! I'll delete links that don't include a collage. Please link back to my blog if you want to. And let's visit other blogs too!16 kommenttia:

 1. Kevät ja lämpö on selkeästi ehtinyt myös teidän korkeuksille :)
  Aurinkoista toukokuuta!

  VastaaPoista
 2. Kaikkea kivaa ja kodikasta, niistä on teidän huhtikuu tehty. Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 3. A month full of new spring signs!

  VastaaPoista
 4. Kevään tunnelmia on kuvakollaasissasi. Huhtikuu!
  Iloista vappua!

  VastaaPoista
 5. Huhtikuun säät olivat kyllä vaihtelevia - nyt näyttää vappuaattona oikein hyvältä :)
  Ihanaa ja iloista vappua Sinulle!

  VastaaPoista
 6. Talvi muuttui kevääksi yhdessä kuukaudessa, vihdoinkin! Ihania kuvia ja tuo pitkäkorva <3

  VastaaPoista
 7. Tosiaan aika voisi hieman hidastua, niin ehtisi nauttia toukokuusta ja keväästä. Raparperit kasvaa silmissä. Kalenterikin on täynnä kaikenlaisia menoja.
  Ihanaa toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuokin on totta, ihan kauheasti kaikenlaista aikataulua nyt! :P

   Poista