tiistaina, heinäkuuta 05, 2016

Loma {MakroTex-haaste}

MakroTex-challenge



Sateinen päivä Särkänniemessä. Hiljaista, märkää ja lyhyet jonot. Oli meillä hauskaakin! Sateen vuoksi jäi kuvaaminenkin vähiin. Nämä kännykällä otettuja

MakroTex-haaste on nyt palannut pieneltä kesätauolta - tervetuloa mukaan! VAALEANPUNAISEEN haasteeseen tuli kivoja ihania kuvia, kiitos kaikille osallistumisesta

Viikon teema: LOMA

Ensi viikolla: HEINÄKUU


Welcome back for new MakroTex-challenge!! Here's some themepark shots from my iPhone - we love Särkänniemi. It was a rainy day so there wasn't too much crowd

Our theme: HOLIDAY

Next week: JULY







Voit osallistua joko makrokuvilla tai ihan tavallisilla teemaan liittyvillä kuvilla tai molemmilla, käytäthän vain itse ottamiasi (tai luvan kanssa läheisen ottamia) kuvia. Poistan linkit, joilla ei ole mitään tekemistä ajankohtaisen teeman kanssa! Vanhojen teemaan sopivien kuvien käyttäminen ei ole kiellettyä, vaikka ensisijainen tarkoitus onkin inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia! Teemoja saa myös ehdottaa minulle.

Linkitäthän suoraan blogipostaukseesi, ei blogisi pääsivulle. Muista vierailla muidenkin osallistujen blogeissa ja jättää kommentti käynnistäsi. Me kaikkihan rakastamme lukea kommentteja! Jos haluat olisi kiva jos linkität blogipostauksestasi tänne takaisin, kiitos. Postaukseni lopusta löydät sinisen "add your link"-nappulan!



 Notice that we have a theme for each week! I'll delete the links that have nothing to do with current theme! You can share regular photos for theme too if you don't want to take macro photos. Use your own pictures! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to my blog if you want to. Visit other's blogs and leave comments. We all love to read comments!



Pieni Lintu - MakroTex challenge






 











33 kommenttia:

Rita A kirjoitti...

Jee, kiva päästä Särkänniemeä katsomaan. Huisin hieno näköala tornista ! Melkein näkyy vanhempieni talo :)

Minna M kirjoitti...

Kiva oli katsoa kuvat! Itse olen käynyt Sörkänniemessä kerran. 6-luokan luokkaretkellä. Lintsikäynnistäkin taitaa olla 20 vuotta. Nyt tuli olo, että olisipa kiva mennä johonkin huvipuistoon. Lapsetkin voisivat olla aika innoissaan. Lomahaasteeseen lähden ehdottomasti mukaan.

Sara - Villa Emilia kirjoitti...

Kauniita, kivoja kuvia!
Koiramäki-maailma näyttää viehättävältä.

riitta k kirjoitti...

Kesäistä, kalat ovat söpöjä.

Pauliina/PauMau kirjoitti...

Pieni sade ja huvipuisto ei ehkä kaikkein mukavin vaihtoehto ole, mutta ehdottoman hyvä valinta jos jonoja haluaa välttää. Meillä perinteenä on käydä jossain huvipuistossa aina juhannusaattona (kun asuu maalla ei tarvitse erikseen lähteä landelle :)). Tännä vuonna, kuten usein ennenkin, siihen yhdistyi pieni tihkusade eikä Linnanmäelläkään tarvinnut jonottaa.

Kristiina kirjoitti...

Voi kun rupee tekemään mieli jo kesäreissulle. Omaani on aikaa vielä reilu 2 viikkoa, sitten mennään mummon luokse Vantaalle. Kivoja, iloisia kuvia.

T. Täysin arkista

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Ihanan loma! Omaani on vielä pari viikkoa.

Tapsu kirjoitti...

Laita se linkkihässäkkäkuva!

pappilanmummo kirjoitti...

LOmaan kuuluu aina matka jonnekin. Kun lapset olivat pieniä, siis kotosalla, niin teimme joka kesä jonnekin huvipuistoon retken. Särkänniemn vempeleistäkin taitaa olla reilusti yli 20 vuotta, kun niitä on viimeksi kokeiltu. Ehkä joskus lastenlasten kanssa sinne asti reissaamme.

Marina / Dioriina kirjoitti...

Multa mennyt ihan ohi tämä mutta korjaantuu illalla :D Kivoja kuvia!

Anna Amnell kirjoitti...

Suomi on kaunis matkailukohde. Yhtenä kesänä teimme autoa vuokraten useita lyhyitä päivän tai kahden turistimatkoja meille ennen tuntemattomaan Suomeen, mm Raumalle, Tammisaareen, Hankoon ja Louhisaareen. Monta hienoa paikkaa on vielä näkemättä.

Taina K kirjoitti...

Huvipuistoon kannattaisikin oikeastaan mennä sateella, vaikka se hieman tunnelmaa syö. Ainakin saa yleensä käydä laitteissa rauhassa, eikä päivä kulu jonottamiseen.:D Meillä nuo pojat ei jostain syystä välitä huvipuistoista, joten ei ole tarvinnut käydä niissä vuosiin muuta kuin työn puolesta. Muistan kyllä, kun mentiin miehen kanssa kaksistaan joskus 25-vuotiaina hänen työpaikkansa kesäretkelle Särkänniemeen. Matkalla oli lapsiperheitä ja me kaksi.:D Oi, oi!:D

Satu kirjoitti...

Sateella ja juhannuksena on tarttenut vähiten jonottaa :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kyllä sieltä on upeet näköalat, melkein vähä huimaa kurkkia ikkunoista :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Meidän perhe tykkää huvipuistoiluista. :D Varsinkin mies ja vanhempi poika tykkäävät riekkua pää alaspäin aina välillä. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Se on ihana, harmi kun meidän lapset ei siellä viihdy kovin kauaa. :D On vähän pienemmille

Pieni Lintu kirjoitti...

Kätsyä :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Äkkiäkös tuo aika menee, ehkä parin viikon päästä on paremmat kelitkin ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Sitä odotellessa :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Tapsu - mun aivot taitaa olla vielä lomalla. Nyt lisätty :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Varmasti lastenlapset tykkäisivät :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Marina :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kuulostaa kivalle - miksiköhän tulee aina käytyä samoissa paikoissa..pitäisi vierailla uusissa kohteissa myös :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Romanttista... ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Sateesta on joskus hyötyä.. :D Onneksi oli tosi lämmin kuitenkin niin ei tarvinnut palella!

Minna M kirjoitti...

On mekin tivoleissa sen verran käyty, että lapset tietävät kyllä mitä se on. Ja toisaalta minäkin tiedän, että en voi enää vain juosta uudestaan ja uudestaan laitteisiin, joissa roikutaan pää alaspäin ja pyöritään villisti.

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo ei, mulla tulee huono olo jossain esim. Mustekalassa joka pyörii liian kauan :D

Marie kirjoitti...

Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi käynyt Särkänniemessä. Uskaltaisikohan sitä enää mihinkään hurjiin laitteisiin? Hhmm. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kyllä musta on tullu niin arkajalka :D

päikkä kirjoitti...

Särkänniemessä on mukavaa käydä. Tykkään erityisesti tuosta koiramäen kylästä :).

Pieni Lintu kirjoitti...

Se on niin söpö paikka :)

Vintagentti kirjoitti...

Särkänniemi on kotimaisista huvipuistoista ihan ykkönen, kivasti monipuolinen. Ja vielä kun Tampere on muutenkin kiva kaupunki vierailla. Mikähän siinä on, että nuorena ei huimannut yhtään, mutta enää en halua keikkua pää alaspäin missään laitteissa.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kyllä mä Pohojalaasena fanitan kuitenkin enemmän Powerparkkia. ;) Syitä on monia, kuten että se on lähellä. Ja siellä on niin viihtyisää ja PUHDASTA. Ihan mielettömän viihtyisää ja puhdasta. Kunpa se säilyisi aina, siitä kyllä monet hehkuttaa niin luulisi, että pitävät kiinni tuosta puhtaudesta!!!