keskiviikkona, marraskuuta 11, 2015

Punaisesta purkista {linky}

Wednesday around the World
Huomenta kaikille! Täällä kärsitään karmeasta väsymyksestä - koko perhe. Yöt ovat mitä ovat..menemättä yksityiskohtiin, sanon vain että älkää muuttako rivitaloon - ehkä pahempi paikka kuin kerrostalo jos huono säkä sattuu

Toivottavasti lasten opettajat ymmärtävät jos pienet ovat tunnilla unisia ja kokeet menee päin mäntyä. Etuovi selataan päivittäin uusien kohteiden toivossa

Voimaa ja energiaa tarvitaan. Hedelmistä voi askarrella paskarrella auringon piristämään marraskuun harmautta ja sitten popsia kahvin kanssa. Gojit on aika namia myös, napsitaan niitäkin - marjat saatu NU3:lta (ja tämä on mainos)


Good morning all! I just feel soooo tired every day. Maybe some fruits and goji berries help - at least they are delicious
Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.

 

Pieni LintuNov 11, 2015

11 kommenttia:

Mascha kirjoitti...

So colorful and healthy!
Send you a little sunshine...

Tamar SB kirjoitti...

Looks so tasty and healthy!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Tamar :)

Huopalintu kirjoitti...

Möykkäävät naapurit ovat rasittavia (kokemusta on). Oletteko katsoneet Tori:sta, sielläkin on kämppiä ja voi laittaa oman haun.

Pieni Lintu kirjoitti...

Nettiasunto, Oikotie, Tori.. Kaikki.. :/

likeschocolate kirjoitti...

I never have had these berries! Heck if they bring energy! I should buy some. We had rain for almost two weeks and I have been very tired.
http://travelingbugwiththreeboys-kelleyn.blogspot.com/2015/11/the-s-family.html

Pieni Lintu kirjoitti...

It's boring when it's raining for days :P

CountryMouse kirjoitti...

I love you fruit mandala.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you :)

barbara kirjoitti...

Let me know if they work! Enjoy your colorful and healthy snack!