sunnuntaina, heinäkuuta 12, 2015

Värityskirja aikuisille

Coloring book for adultsOlen aina rakastanut värittää lasten kanssa värityskirjoja. Ja nyt mulla on ihan ikioma värityskirja. Kukkaloistoa, aikuisten värityskirja. Kiitos tuhannesti IHMEMUTSI blogipalkinnosta

On kuulkaas terapeuttista puuhaa värittäminen! Joko sinulla on oma värityskirjasi? Näitä on kivempi värittää kuin jotain Paavo Pesusieni-kuvia, hehe!!


I have always enjoyed coloring with my kids. And now I have my own coloring book, coloring book for adults. Thank you so much IHMEMUTSI for this blog give away. Coloring is so relaxing!!

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

Relaxing Sunday all!!!
16 kommenttia:

 1. Hih, minunkin isosiskoni rentoutuu värityskirjan äärellä! Mahtavaa että nykyään aikuisetkin saa värittää ja se otetaan ihan vakavasti. :D

  VastaaPoista
 2. Ihana<3 Tuollainen pitää saada, oikeaa väriterapiaa kun ei itse osaa piirtää!

  VastaaPoista
 3. Vau! Tuollainen on pakko hankkia! ;)

  VastaaPoista
 4. Minullakin on, El Jardín Secreto eli Salainen puutarha! Ihana kirja <3.

  VastaaPoista
 5. Pojat ei anna äidin värittää niiden Salama-autoja ja Dusty-lentsikoita, niin kyllähän munkin pitää oma hankkia. Olen myös päättänyt, että haluan tussit ja liidut vaikka värikyniä löytyisi vaikka millä mitalla kotoa. Pakko saada!!

  VastaaPoista
 6. yes I have a coloring book that is very similar. I love coloring.

  VastaaPoista
 7. Minullakin on aikuisten värityskirja ... Rentouttavaa puuhaa.

  VastaaPoista
 8. Mäkin haluun. :) serkku katsoi ihmeissään kerran kun olin n.15v. kun värittelin värityskirjaa. Serkku oli n. 5Vuotias. Se on niin mahtavaa puuhaa. Nykyään omien poikien kirjoja välillä värittelen.

  VastaaPoista