keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2015

Delfinaariossa {linky}

Wednesday around the World
Veikeät ihanat delfiinit SÄRKÄNNIEMEN delfinaariossa. On ne vaan niin söpöjä ja taitavia!!!

Mitä sinä olet kuvannut viime aikoina? Jaa postauksesi maailman kanssa. Se voi olla mitä vain, aamukahvit, kukkaset ulkona, käsityöt, ihan sinun elämääsi!


Cute and clever dolphins in SÄRKÄNNIEMI dolphinarium!!

What you have been doing lately? Please share your post with the world.


Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.

 

Pieni LintuJun 24, 2015

15 kommenttia:

Ohmydearests kirjoitti...

Love this! Felt like I was there!

Teija kirjoitti...

Delfinaariossa ei olla käyty ikuisuuksiin, jospas tänä kesänä? Tulevana lauantaina suuntaamme Lintsille :)

Iloista kesää sulle! :)

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

Yhden kerran olen käynyt delfinaariossa ja ihastuin :) On ne älykkäitä!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Jandi! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Hauskaa Lintsi-reissua! :) Siellä olen viimeksi käynyt joskus teininä. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ne on kyllä ihania!! :)

Petra kirjoitti...

Tykkään sun blogista enkä haluais pahalla kommentoida (enkä pahalla kommentoikkaan), enkä puuttua muiden ihmisten asioihin tai tekemisiin, mutta ainakin mua itkettää hirveästi jos edes näen kuvia vangituista eläimistä. Varsinkin jos nämä eläimet ovat älykkäitä, kuten esimerkiksi delfiinit jotka ovat huippuälykkäitä ja huippuihania. Ja delfiinien älykkyyden takiahan niille on helppo opettaa temppuja. Delfiineillä on tosi kurjat olot tuolla verrattuna siihen mitä niillä on luonnossa. Niiden elinikä lyhenee huomattavasti, ja noita delfiinejä on kuollut särkänniemessäkin yli 20. Vankeus ei vaan sovi näille eläimille. Mä en itse tiedä minkälaisessa altaassa nämä kyseiset delfiinit tuolla särkänniemessä elää, mutta sen voin päätellä ihan itse että liian pienessä, jossa vesikin on varmasti vääränlaista, ja delfiinit eivät saa kokea meren luonnollista rytmiä. Näitä asioita kannattaa aina miettiä ennenkuin ostaa lipun tämmöiseen näytökseen. En väitä ettetkö juuri sinä olisi miettinyt näitä asioita, koska eihän kaikki varmaan vaan oo samaa mieltä eläinten vangitsemisesta. Eikä kaikkien tarvikaan olla mun kanssa samaa mieltä. Kommentoin ainoastaan sen takia, että JOS, et ole tietoinen niin asiaa kannattaa ihan oikeasti tutkia. Se on kovin sydäntäsärkevää mutta erittäin mielenkiintoista. Suosittelen sut ensimmäisenä vaikka katsomaan dokumentin nimeltä blackfish, jos et ole kyseistä dokkaria jo nähnyt. Se on tosi silmiä avaava dokumentti ja saattaa saada tutkimaan asiaa vieläkin enemmän. <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! :) Mies sanoikin kun kuvia laitoin että joku varmaan sanoo tästä, tiesin kyllä - semmosiahan nuo eläintarhat ja kaikki vähän ovat. Pöllöjä häkeissä jne. Meillä oli elämysrannekkeet joten erillisiä lippuja ei näytökseen maksettu - tokihan sitä voisi protestoida ja jättää väliin esityksen. :)

Tamar SB kirjoitti...

How fun to see a dolphin show!

Pieni Lintu kirjoitti...

They were so talented!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you! :)

Ida kirjoitti...

Loved those Dolphin shots.

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Ida!! :)

Annika kirjoitti...

http://animalia.fi/valinta/matkailu/el%C3%A4imet-viihteess%C3%A4

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos linkistä, Annika. :)