sunnuntaina, helmikuuta 01, 2015

Riihimäen tölkkejä

Vintage jarsRakastan näitä vanhoja Riihimäen lasin keittiötölkkejä. Tällä hetkellä näissä on kyniä, tulppaaneja ja kynttilöitä. Yhteen vain on kansi, muuten näissä olisi kiva säilyttää vaikka muroja, mysliä tms.

Helmikuu, täältä tullaan!


I love these old vintage jars from Riihimäen lasi. They are perfect for pencils, candles, tulips etc.

February, here we come!// rasiat: Hemtex - muistikirja: Anna-Mari west (saatu)Kivaa sunnuntaita kaikille!

Happy Sunday all!!
28 kommenttia:

 1. Nämä on ihania! Vaikka mä en muuten tykkää yhtään vintagesta tai vanhasta tyylistä, niin näitä meillä riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos meillä olisi tilaa enemmän niin voisin haalia näitä enemmänkin. :D

   Poista
 2. Minulla myös on noita lasitölkkejä yllin kyllin =D en ikinä pysty ohittamaan - jos hyvään hintaan löydän.. Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 3. Lasitölkkejä ei koskaan ole liikaa :)
  Minullakin noita Riiihimäen tölkkejä. Minun onnekseni löysin äitini vanhasta kellarista niitä monta.
  Oikein ihanaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua harmittaa kun en ole aikoinani ollut kiinnostunut niin mistään tällaisista. Silloin kun äiti on mummolani myynyt niin siinä on varmaan mennyt vaikka mitä ihanaa mukana - ainakin ne sellaiset ihanat aterimet (ne joissa se klumppukohta keskellä vartta). Huoh..

   Poista
 4. Vanhat asukin oli jättänyt meidän taloon pitkän rivin lasitölkkejä. Monessa oli jopa kansi tallessa, tosin enemmän ja vähemmän sopivia, mutta kuitenkin. Joka ikinen on käytössä! :)

  VastaaPoista
 5. Purkit sopivat hyvin säilytykseen. Ihana tulppaanimaljakkokin tuli. Muistinkin, että sain eräältä vanhalta rouvalta noita purkkeja. Ovat verstaan hyllyllä pussissa. Taidampa hakea ne ja herättää uudelleen " eloon " :) Leppoisaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 6. Hei, olin tehnyt postuksen samasta aiheesta, en vain noin kauniilla kuvilla :) Rakkautta, mitä muutakaan <3
  tulppaanit on todella kauniita ja meillä on suurinosa käytössä keittiössä.
  Oikein leppoisaa helmikuun ensimmäistä päivää sinulle!

  VastaaPoista
 7. Riihimäen tölkit ovat myös minun suosikkejani, ainakin nuo isot. Niihin saa ihanasti säilöttyä kurkkuja ja sieniä. Muutaman pienemmänkin olen löytänyt hilloja varten kirppikseltä. Pidähän silmäsi auki kirppiksillä, sieltä niitä kansia löytää.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 8. Minäkin tykkään noista tölkeistä. Ovat hinnoissaan jo kirpputoreilla, ainakin täällä Turussa. Onneksi on jo helmikuu ja tännekin satoi lisää lunta, tykkään.

  VastaaPoista
 9. Ne on ihania,mulla olis niitä myös maalla ja samoin kassillinen vai peräti kaksi kassia joitakin vanhoja vichy pulloja,osassa etiketit,pitäsköhän joskus mennä kaivelemaan ne esiin,en ole osannut niitä tänne kerrostaloon kaivata=D teija t

  VastaaPoista
 10. Minäkin tykkään. Just pari päivää sitten kävin kirpparilla, olisi ollut kaksi tarjolla, mutten raaskinut, ihan liian kalliita. Kaikkea muuta hamstrasin sitten kyllä :) kun halvalla sai...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi metsästää jotain kivaa metallista tarjotinta kirppareilta, mutta ei tunnu olevan aikaa kiertää kirppareilla..

   Poista
 11. Anna-Mari West <3 Juuri tuota kirjoituskone kuosia ihastelen ja aion ostaakin. Ja tulppaanit, niitä pitikin käydä ostamassa kodin sulostuttajaksi :)

  VastaaPoista