sunnuntaina, tammikuuta 25, 2015

Pakko rakastaa

Gotta lovePakko rakastaa sunnuntaipäiviä. Meillä on sopimus, että lapset saavat pelata enemmän. Arkena kun on rajattu peliaika. Sunnuntaisin nukumme myöhään, voi miten ihanaa! Sunnuntaisin on hyvä päivä tehdä ärsyttäviä juttuja kun on levännyt. Yksi ärsyttävistä hommista on lakanoiden vaihtaminen.

Pakko rakastaa myös JURLIQUEN kasvosuihketta, jonka sain yhteistyön merkeissä. Pakko rakastaa pinkkiä kynsilakkaa ja pinkkejä korvakoruja! Sunnuntait on ihania. Mä olen muuten todennäköisesti vielä nukkumassa, viime sunnuntaina otetut kuvat tulee tässä ajastuksella. Äiti tarvitsee kauneusunensa edes sunnuntaisin.

Gotta love Sundays, sleeping late and relaxing day. I also love my JURLIQUE calming mist, it's great! Sundays are also perfect for homework like changing the sheets, I normally hate that job.Ihanaa sunnuntaita jokaiselle!

Have a lovely Sunday!!4 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Kiitos armeliaisuuspostauksesta...Olen yrittänyt ruoskia ittiäni salille jo pari tuntia vaan jätämpä välliin ja hilipasen tästä talaviuinnille. Antosata sunnuntaita sinulle :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ja mä heräsin just talaviunilta.. ;)

CURIOUSNOORA kirjoitti...

Ihana ihana Jurlique! Tuo suihke on ruusuntuoksuisen kasvoveden ohella yksi Jurlique-suosikeistani. <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Nää on kyllä niin ihania! :)