sunnuntaina, tammikuuta 25, 2015

Kässäjuttuja

HandcraftsMinulla on ollut ärsyttävästi keskeneräisiä käsitöitä. Ensinnäkin pitkävartiset raitasukat, joita aloitin syksyllä tekemään ja uudet kauppakassit. Aikaisemmin tällä viikolla päätin, että en poistu ompelukoneen äärestä ennen kuin saan viimeisenkin sauman ommeltua, ihana tunne kun saa laittaa koneen pois tieltä keskeltä keittiönpöytää ja siivottua viikkoja maleksineet ompelujutut pois. Olisipa koti, jossa olisi tilaa omalle ompelunurkkaukselle.

Eilen illalla istuin päättelemässä villasukkien langanpäitä sohvalla ja katsoin tallennuksesta Breakfastclubia - siinä muuten leffa, jonka jaksaa katsoa uudelleen ja uudelleen. Meni vähän yötöiksi, mutta saipahan aamulla nukkua kauan ja nyt mun sukat on valmiit! Ja nyt voi hyvällä omalla tunnolla suunnitella mitä seuraavaksi tekisi.


I finally finished my knitted socks last night. And earlier this week I made those shopping bags. I love the feeling when there's no more unfinished projects. Now I can plan what do next!!


Iloista päivänjatkoa kaikille, täällä on uutta lunta maassa ja aurinko paistaa!!!

Sunny sunday all!!! We got more snow last night and now it's sunny day, lovely!
10 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Tosi kauniit sukat. Nämä tämmöiset ovat minusta juuri niitä kauneimpia ♥
Olis kiva nähdä noita kasseja kokonaisenakin, näyttävät hyviltä näinkin .

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo, mun olis tarkoitus kuvata lisää. Mutta mulla jäi valokuvaaminen vähän kesken kun alakerrassa on liian pimeää kun poika flunssasena pelaa ja pitää kaihtimet kiinni ja mies meni yötöiden jälkeen nukkumaan yläkertaan. ;) Ehkäpä otan kuvan kauppakasseista in action joku päivä kun tulen kaupasta. :D

Jonna kirjoitti...

Tunnistan tekstistä itseni! Liikaa keskeneräisiä kässäjuttuja. Nytkin on kolme eri työtä puikoilla...puuh ja huvittaisi ommella myös kun muutama kesken silläkin saralla.
Meiltä löytyy mulle oma askarteluhuone joka kivasti helpottaa kun saa jättää kesken homman.
Tosi pirteät sukat! :-)

Pieni Lintu kirjoitti...

Semmosen huoneen minäkin tarviin!!! :D

Kristiina K kirjoitti...

Niin kauniin iloiset sukat!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Kristiina! :)

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Ihastuttavat hyvän mielen sukat! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Katja! :)

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Kivat raitasukat. Sukkia on kiva kutoa ja vaikka olen kässää harrastanut about 6 vuotiaasta asti, niin vasta vuoden pari olen tykännyt tehdä myös sukkia. Onneksi edes nyt innostuin:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Sama täällä!! :)