torstaina, marraskuuta 27, 2014

Lastenhuoneessa

In the kidsroom
Jonkinlaista leluinventaariota olisi syytä jälleen tehdä. Paljon olen pistänyt pois, antanut eteenpäin tai roskiin. Pitäisi käydä lasten kanssa läpi leluvarastot, ihan turhan paljon sälää. Millä nyt leikkivät on legot, trashpackit, kaikki örrimörrit ja ötökät, puiset kuularadat ja palikat ovat monissa leikeissä hyvät. Autoleikit ovat jääneet, eivät edes koskaan mitään autofaneja ole olleet.

Legoja meillä on mielestäni jo tarpeeksi. Iskä ei ehkä ole samaa mieltä, tuolla odottaa eteisen kaapissa kaksi uutta settiä. Ekat pikkulegot hän osti kun esikoinen oli noin vuoden vanha. Niinpä..no onpahan sitten legoja mahdollisille lastenlapsille tai itselle puuhaa eläkepäiville. Heh! Niistähän ei voi luopua, joukossa on miehen omiakin legoja. Onhan ne mahtavia leluja ja varsinkin tuo meidän ekaluokkalainen rakastaa ohjeiden mukaan kokoamista ja myös luovaa rakentelua!

Minkälaisilla leluilla teidän poikalapsenne leikkivät? Jojottelu on hauskaa, kivat jojot löytyi H&M:stä muutamalla eurolla. Lastenhuoneen sisustukseen sopii hauskat muumi peltirasiat, joihin voi kätkeä monenlaista kivaa ja näyttävät mukavilta pöydällä kun kaikki ei mahdu kaappeihin.


What kind of toys do your boys like? Our kids love legos, trashpacks and all kind of monsters and bugs, also wood blocks and marbleruns. They really don't play much with cars. I found these cool yoyos from H&M just for few euros. And mooomin boxes are great for toy storage.16 kommenttia:

//Terhi kirjoitti...

Kivan värikästä. Käy katsomassa blogiini arvonta.

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Terhi! :)

Unknown kirjoitti...

My little boy is four months old but I can't wait to buy boys stuff for him. <3 My little girls have a couple of those spiders too. ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

I would like to buy girls stuff :)

Elisa LPP kirjoitti...

Meillä poitsulla on legot myös ihan ykkösiä! Ja ei, niitä ei voi olla liikaa :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Niiden säilytys vaan on ongelma..ei itse palikoiden vaan valmiiden koottujen settien: talot, linnat, lentoasema jne :P

Tamar SB kirjoitti...

Great tins to keep toys in!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you, Tamar. :)

Joululainen kirjoitti...

Meillä oli ensin valtava autoinnostus keskimmäisellä ja niitä on paljon. Sitten tuli lego-innostus, joka jatkuu edelleen, vaikka äiti yrittää kyllä laittaa stoppia (meilläkin jouluksi pakkaukset). Niitä säilytetään isoissa legopalikan näköisissä laatikoissa. Star Wars -alus on laitettu katosta roikkumaan. Sitten ovat tietysti eläinlelut, kokkauslelut, pikkutavarat, pehmot etc.

Pieni Lintu kirjoitti...

Noilla myös pehmoja paljon, sängyt täynnä Angry birdsejä sun muita. :D Hyvä kun ite mahtuvat sänkyyn!

Aino-Kaisa Lonka kirjoitti...

Wau, näyttää värit niin hyviltä mustalla taustalla :))

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitti, Aino-Kaisa!! :)

Janica kirjoitti...

Jojot! No nyt tuli ihan lapsuus mieleen...Mä halun jojon! <3 Onko nuo sellasia painavia niinkun oli ne limsamerkkijojot?

Kivoja kuvia, musta tausta on jotenkin niin hot ;) Terkkuja sinne <3

Pieni Lintu kirjoitti...

No hei arvaa oliko mulla ja systerillä Cocacola ja Fanta ja 7up jojot sun muut!!! :D Nää on saman tuntusii paitsi parempia kun tuo nyöri on melko paksua ja ei mee niin sotkuun mitä niissä vanhoissa. Ekaluokkalainen on vielä niin lyhyt, että joutuu tuolilla seisoo ku jojottaa! :D Terkkui sinne!!! <3

you-wee because kirjoitti...

Nice spider collection... ;-)

Enjoy a pleasant weekend with your spiders and your family, Pieni!

Uwe.

Pieni Lintu kirjoitti...

I will!!! ;)