keskiviikkona, lokakuuta 22, 2014

Tyhjät puistot {linky}

Wednesday around the World
Leikkipuistotkin tyhjenevät kun ilmat kylmenevät. Tässä yksi meidän lempparipuistoistamme Vaasassa, merirosvopuisto. On laivaa, soittopelejä, kaikenlaista kiikkua ja trampoliinia. Ihan hirmu iso leikkipuisto.


Parks look empty when it's cold and rainy. Here's one of our favorite parks in Vaasa, piratepark.// follow me:  INSTAGRAM - INDIEDAYS - FACEBOOK - PINTEREST - BLOGILISTA - BLOGLOVIN' - GOOGLE+

Tervetuloa tekemään katsaus keskiviikkoon ympäri maailmaa! Klikkaa tämän postauksen lopussa sinistä tekstiä. Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle tai tänne mun blogiin niin lukijasikin löytävät linkitykseen. Voit halutessasi kopioida linkkinappini alta. Mistä on kyse - lue TÄÄLTÄ.


Welcome to Wednesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page or to my blog so your readers will find this linky party too. Read more about us HERE.

 

Pieni Lintu
Oct 22, 2014

24 kommenttia:

 1. What a nice playground... Only the summer is gone, sigh!
  Thanks for hosting

  VastaaPoista
 2. Samoin kävi Hangossakin, kun syksy tuli. Asuimme siellä kun lapset olivat pieniä. Lapset tykkäsivät kovasti kunoli tilaa leikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme sen verran hulluja, että näin syksyisin puistot vetää puoleensa. :) Kesäisin ei ehdi kun ollaan joko mökillä tai rannalla. :D

   Poista
 3. Näyttääpä kivalle puistolle! Syksyllä iskee haikeus, kun ihmiset sulkeutuu sisälle ja kaikkialla on hiljaista ja autiota...

  VastaaPoista
 4. Onpa mukavan näköinen leikkipuisto, ja SIISTI :)

  VastaaPoista
 5. Puisto on kyllä viimeisen päälle hieno. Luulenpa että meidän alakouluikäiset tytöt vieläkin viihtyisivät leikkipuistossa, jos tuonne pääsisivät. <3

  Ihanat värit kuvissa. <3

  VastaaPoista
 6. a great place for great adventures! even when it's cold and rainy!!

  VastaaPoista
 7. Where-ever we are around the world children the world over love a playground! Have a wonderful week.

  VastaaPoista
 8. That's a great park! Looks like a fun place to burn some energy!

  VastaaPoista
 9. I think kids would play more in the winter if we adults would brave the cold!

  VastaaPoista
 10. Oi kuinka hauskan näkönen! Meidän kotikunnasta puuttuu kaikki kivat puistot :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. Täällä on viime vuosina kyllä kaupunki panostanut moniin pienempiinkin puistoihin, tosi kivoja on joka kulmalla. :)

   Poista
 11. Tämä puisto on kyllä ihan ykkönen Vaasassa!
  Nuo kellopeli-soittimet sai meidän neidin niin iloikseksi!
  Harmi vain kun meiltä tähän puistoon matkaa joka taitettava autolla...kaipaisin ainakin kesäaikaan jotain pientä kahvilaa tai jäätelökioskia ihan puiston läheisyyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, kioski olisi kiva kesällä ja vessakin mieluusti. :D Kellopeli sai iskänkin musisoimaan meillä. :) Ja autolla meidänkin on mentävä..

   Poista