sunnuntaina, huhtikuuta 06, 2014

Sirkus Florentino

Paljon kuvia sirkuksestaKuten lupasin perjantain POSTAUKSESSA niin tässä näitä sirkuskuvia tulee. On muuten hirveän haastavaa kuvata pimeässä, valaistus vaihtelee sinertävästä kellertävään ja kohteet liikkuvat. Mutta muutamia ihan kelvollisia kuvia esiteltäviksi. Mustavalkoisina tälläkin kertaa, ne vaan yksinkertaisesti näyttää paremmilta näin.

Vierailimme Sirkus Florentinossa viime vuonnakin. Kuvia siitä vierailusta löydät TÄÄLTÄ. Mun täytyy sanoa, että jotenkin tämän vuoden näytös oli huomattavasti parempi, ehkä nyt oli enemmän vauhdikkaampia esityksiä. Tykättiin kyllä kaikki. Istuttiin tarkoituksella ihan takimmaisella penkillä ja näki niin mainiosti, pienen sirkuksen hyviä puolia.

Olen kuin pieni lapsi, mutta mun mielestä sirkuksessa on aina niin jännää ja lumoavaa. Tämä oli nyt meidän perheen kolmas sirkuskäynti ja kolmas mitä olen aikuisena nähnyt, näitä kertoja ennen olin ihan pikkulapsena käynyt sirkuksessa viimeksi. Jos haluat katsoa vielä lisää sirkuskuvia niin postaukseni Sirkus Finlandiasta kuvineen löydät TÄÄLTÄ. Tykättiin Finlandiastakin tosi paljon, vaan oli se kyllä kalliimpi ja sieltä ihan takariveiltä ei varmaan näe kovin hyvin kun on niin iso se katsomo - plussaa Finlandialle mukavista istuimista kyllä.


Last Friday I promised you more circus photos so here you are! We visited Finnish Sirkus Florentino this week and we totally enjoyned the show. I think that this year's show was much better than last year. Photos from last year's Sirkus Florentino show HERE if you want to see. And my photos from another bigger Finnish circus, Sirkus Finlandia HERE.


Talented pretty women and people who don't have fear of heights


Clowns, naturally

This little black dog was hilarious


A real rat - eek!


This show was so beautiful but I wasn't able to capture those fast moments. It's very difficult to photograph in circus.


I wouldn't like to be in that box...


And there goes the head...


Wrong order - poor lady...


Much better!! Well I know how they did it...


// sharing with SIMPLE THINGS SUNDAY


Kiitos kun jaksoit selata loppuun saakka! Heh!

Tykkäättekö te käydä sirkuksissa?


Does your family like to visit circus?
20 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää kivalta! :) Me ei olla käytykään sirkuksessa, mutta nyt lapsi alkaa olla jo sen ikäinen, että ehkäpä voitaisiin jo mennäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään meilläkin riitti kun käytiin telttaa ihastelemassa! ;)

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Me käytiin jonkun verran sirkuksissa lasten ollessa pienempiä, mutta nyt kun he ovat jo isompia niin ei ole tullut käytyä pitkään aikaan. Blogissani on sinulle muuten tarjolla päiväkahvi seuraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten hölkällä saa nauttia tälläsistäkin ihan täysillä! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Sirkuksessa on kyllä tunnelmaa! Me ei olla lasten kanssa vielä sirkuksessa käyty, mutta ehdottomasti pitäisi tässä pian käydä:)!

  VastaaPoista
 4. Tosi upeat kuvat! Kyllä vain minäkin tykkään hulluna sirkuksesta!

  VastaaPoista
 5. Ihanaaaa!! Ja tosi hyviä kuvia!! :)
  Mekin halutaan sirkukseen!! :))

  VastaaPoista
 6. Black dog?
  kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa ukkelin olkapäällä! :) Sillä oli oma muovilautanen jota sille piti heitellä ja se yritti häiritä tota isännän lautasten pyörittelyurakkaa, hyppi ja pomppi ja haukkui. :)

   Poista
 7. Hienoja otoksia olet saanut napattua! Tuollaisten tilanteiden kuvaaminen on tosi vaikeaa, etenkin, jos salamaa ei saa käyttää...

  VastaaPoista
 8. Oi ihania sirkuskuvia!!! Tänäkin keväänä on kyllä päästävä sirkukseen, niin oma maailmansa! :)

  VastaaPoista
 9. Very nice photos of your sirkus we call Zirkus in Germany...
  ...it doesn't happen too often tha a Finnish and a German word use the same basis... ;-)

  But obviously they didn't show any of those very seldom and dangerous German tigers and lions as well no German elephants or giraffes at all... ;-.)

  Have a great week,

  Uwe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I think there's some law for animals in "zirkus" here in Finland!!? I've seen only camels, dogs and horses..and lamas..in circus. :)

   Poista
 10. siis aloitustekstissähän kiität sirkus finlandiaa, vaikka kyseessä on sirkus florentino? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, tämä nyt oli tällainen omien sirkuskokemuksien postaus ja arvio, mielipide. Uskoisin, että sirkustekstiä lukevaa kiinnostaa molemmat Suomessa olevat sirkukset!? :) Ja kuten sanoin, ollaan tykätty molemmista. :) Ei muuta kuin sirkustelemaan. Me aiotaan mennä kyllä jatkossakin, varmaan molempiin. :)

   Poista