maanantaina, huhtikuuta 07, 2014

Color details

Värejä sisustukseen

Muistatko meidän projektimme TYÖPISTEEN suhteen? Pöytä on ollut aikaa sitten valmis, olen vain unohtanut koko homman. Tässä postauksessa muutama kuva yksityiskohdista. Pöydästä puuttuu vielä yksi päätylista, miten noi tommoset jutut voi jäädä kesken aina. Miehellä olisi tarkoitus myös nikkaroida jonkunlainen pyörillä oleva pömpelikaappi keskusyksiköille pöydän alle. Sitten kun ihan kaikki on valmiina niin laitan ilman muuta kuvia kokonaisuudesta.

Few snapshots from our workspace at home. I love to add some color splashes in to our black-grey-white home interior.


 Kevään myötä kotiin on kiva ripotella raikkaita väriläiskiä! Musta-valko-harmaaseen sisustukseen sopii pirteät värit mausteeksi. ESPRIT:in home-mallistossa on tyylikkäiden ja ajattomien harmaiden ja mustien lisäksi pirteitä värejä. Alla omia lemppareita verkkosivuilta. Tuo saippuapumppu on tosi tyylikäs - mies tuossa viereltä kommentoi myös että toihan on hieno. Meidän kylppäri kaipaisikin uutta saippua-annostelijaa, vanhan pumpputoiminnossa on jotain vikaa.


// images from ESPRIT


Aurinkoista maanantaita kaikille!!! Aivan ihanan keväistä ollut tänään. Massut täynnä lihapullia, tiskauksen jälkeen suuntaamme kirjastoon palauttamaan kirjoja.

Happy and sunny Monday to all!!!8 kommenttia:

tinajo kirjoitti...

A little color here & there makes wonders! :-)

Pieni Lintu kirjoitti...

That's true!! :)

Katri kirjoitti...

Tällaisista postauksista tulee aina ihan vimmattu järjestelyinspis! :D Mutta, äääh... ei tänään. Jos vaikka suunnittelen vaan tässä sohvalla. Sehän on puoliksi tehty. ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Haha! Suunnittelu on kivaa. :)

Anu kirjoitti...

totta.. kivoja väriläiskiä :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitoksia! :)

Jasmiina kirjoitti...

Rakastuin noihin tapetteihin!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo, aivan herkulliset värit. :)