perjantaina, helmikuuta 14, 2014

Work space inspiration


Työtilan suunnittelua
Niin ihana kuin oma pikku PÖYTÄNI onkin, on se kovin epäkäytännöllinen ja koska miniläppärini vetelee viimeisiään, seuraava koneeni ehkä on pöytäkone.. Uusi tietokonepöytä tai -taso on ollut suunnitteilla jo pitkään. Nyt mies heitti ajatuksen, että sen iiiiso pöytä, joka on aikoinaan putkinäyttöä ajatellen ostettu heitettäis mäjelle ja mun tämä lipastopöytä johonkin muuhun käyttöön ja hommattais pitkä yhtenäinen taso, jossa olis molemmat koneet.

Mä innostuin kovasti ajatuksesta!! Kokosin heti PINTERESTIIN kansion työpisteistä, joissa on kaikissa joku kiva juttu. Onneksi meillä on miehen kanssa hyvin samanlainen maku näissä asioissa. Taso tulee olemaan tumma harmaa tai musta, ei liian syvä että vaikutelma tulee olemaan sirompi ja muutenkin näkymä yhtenäisempi kuin nyt; vierekkäin valkoinen klaffipöytä ja tummentunut mäntyinen jättikokoinen tietokonepöytä.

Kollaasissa on sitä tunnelmaa mistä tykkäisin. Mutta kertokaas sisustajat, mistä voisi hommata pitkän työtason edullisesti? Älkää sanoko Ikeasta, koska ei me aiota ajella yli 300km päähän. Yksi idea tuli, että keittiökalusteista hommaisi sellaisen työtason mittojen mukaan?? Simppelit jalat, ehkä tueksi jotkut kulmarautasysteemit seinäänkin.. Ideoikaa mun kanssa!!!? Kokoa tulisi noin 250x55cm - ehkä.


I really love my little DESK but it's not very practical. My hubby had an idea that we should make a long table for two computers. I liked that idea very much!!! Here's some inspiration shots from internet. And more here at my PINTEREST file.

images: asko - ikea - clas ohlson
13 kommenttia:

tinajo kirjoitti...

You have to show the result when you´re done! :-)

Annika /Karkkipurkki kirjoitti...

Kivan kuuloiset suunnitelmat :)

Unknown kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa suunnitelmat! Hyvää ystävänpäivää!

Retromoderni kirjoitti...

Kyllä mä menisin rautakauppaan hakemaan ihan tason ja sahauttaisin sen oikeaan mittaan ja simppelit jalat.

Pieni Lintu kirjoitti...

Of course!!!! ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Suunnitteleminen on kivaa!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos - ihanaa loppuviikkoa! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Laura! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Jep ja pinta pitää olla, että hiiri toimii ilman hiirimattoakin. ;)

Unknown kirjoitti...

Itse olen joskus miettinyt liimapuulevy vaikkapa Minimanista ja levyyn sitten jalat kiinni. Helppo pintakäsitellä mieluisaksi eikä hintakaan ole päätähuimaava

Pieni Lintu kirjoitti...

Jep, jotain tasoa käytiin katsomassakin jo Starkissa. :) Nyt vaan pähkäillään että mihin me häivytettäis noi keskusyksiköt - kyllä monikossa.. ;) Joku kaappi, joka mahtuis tason alle..rullat kaapin pohjaan niin saisi vedettyä ne pois kun pitää säätää..hmm.. ei muuta ku kierrätyskeskukseen tai kirpparille penkomaan. :D

H kirjoitti...

Mulla on vähän samat haaveet, haluaisin työpöydän johon mahtuisi hyvin kaksi ihmistä vierekkäin. Leveyttä saisi olla 2,5 tai kolmekin metriä. Viimeisin suunnitelma on hakea jostain puutavarakaupasta liimapuulevyä, toinen mahis on keittiökaupasta taso. Seuraan mielenkiinnolla :)

Pieni Lintu kirjoitti...

K-raudasta keittiötasoa tilattu ja haettu, vielä pitäs sahata vähän pois kun on 3m pätkä. Niin ja jalat ostaa, lisäksi tulee seinään kiinni takaa sellaisilla kulmaraudoilla että on tukeva. :) Johdoille sahataan joku ura takaosaan pöydän kanteen. :)

Hiljaa hyvä tulee.. ;)