lauantaina, helmikuuta 15, 2014

Cute towels

Suloiset pyyhkeet
Yläkerran vessan pyyhkeet ovat joko mustia tai harmaita. Meillä aikuisilla on yksivärisiä harmaita, lapsilla näitä pilkullisia tai harmaita Haisuli-pyyhkeitä. Nämä täplikkäät ovat suloiset, eivät ehkä kovin laadukkaat - hitaasti kuivuvia.


We have only grey or black towels in our bathroom upstairs. These polkadot towels are very cute but not so high quality.
Linking with SUNDAY SNAPSHOT21 kommenttia:

 1. Kivat pyyhkeet! Meilläkin on lähes pelkästään mustia ja harmaita pyyhkeitä, välillä aina jotain tehosteväriä sekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli edellisessä kodissa kaikki niin beigeä niin beigeä, että silloin 7v sitten kun tähän muutettiin niin päätin, että yläkertaan harmaat pyyhkeet ja alakertaan valkoiset. ;) Valkoiset pyyhkeet pitäisi kyllä taas uusia, ne kun kulahtavat vikkelään.

   Poista
 2. Olisikin kiva piristää uusilla pyyhkeillä arkea. Niitä kun joka päivä katselee ja tarvitsee...Pilkulliset pyyhkeet miellyttäisi silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haaveilen joistain kivoista raitapyyhkeistä. :)

   Poista
 3. I love the heart soap!! Well, I'm guessing it is soap!

  VastaaPoista
 4. Sopisivat meidänkin kylppäriin :)

  VastaaPoista
 5. Kovasti tekisi mieli päivittää pyyhevarasto jälleen kevääksi. Mikäköhän siinäkin on, että aina tämä kevät tuntuu olevan sellaista aikaa, että kaikki tekstiilit tekisi mieli raikastaa :) Todella kauniit pyyhkeet, ottaisin mielelläni myös meille :)

  VastaaPoista
 6. Pidän niin paljon pilkuista...;) Joten kyllä noi meillekin kelpaisi...;D

  VastaaPoista
 7. Those are darling! Sometimes cuteness wins over quality. My husband says I'm a sucker for packaging. I'll pay double for something that comes in a cute box!

  Love all the black and white - even the counter and walls!


  ~ Carrie

  VastaaPoista
 8. Ooh, they look great in that basket too!

  VastaaPoista
 9. Love the black and white and I love spotty things

  Mollyxxx

  VastaaPoista