sunnuntaina, helmikuuta 02, 2014

me&i favorites


Kevät/kesä-2014Mitäs tykkäsit me&i-mallistosta? Tässä omia suosikkeja, omaksi ilokseni - ei maksettua mainontaa. Tykkäsin kovasti mallistosta!

Tuo harmaa neuletakin tapainen ja musta mekko olisivat ihanat itselle!I really liked this new spring/summer collection from me&i!!

I would like to buy that grey cardigan and black classy dress for me.


16 kommenttia:

Jemina kirjoitti...

Oli ihan kivoja tässä mallistossa. Turkoosit vauvojen pöllöpantsit oli omat suosikkini. :)

Milla / Millainen Elämä kirjoitti...

Tein jo hirmu suuren tilauksen. Taas. ;) Me&I:n laatu on huippua. Erityisen iloinen olin volkkareiden paluusta!!! Joten Pikku Mies sai kesäksi Kleinbussia ja pii-paa-autoja sekä huippukestäviä canvas/denim-housuja. (eikä ollut tämäkään maksettu mainos)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ne on niin söpöt!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Niinpä, niinpä..vähän ärsyttävää kun tulee aina tunne kun jostain tuotteesta muuten vain sanoo jotain, että "ei ole mainos". :D Eihän se pakko olisi sanoa, mutta muuten joku ajattelee, että on jotain piilomainontaa - vaikka sitä täällä blogissa ei tulla koskaan mun taholta näkemään. ;)

Suveliina kirjoitti...

Tykkäsin myös kovasti uudesta mallistosta. Lammashousut ja autotunika tulevat tytölle ehdottomasti ja minä voisin myös tuon harmaanneuleen ottaa. Ostin viime mallistosta sen vaalean roosan collaribleiserin ja ilokseni se löytyy tästä mallistosta mustana. Se voisi olla toinen suosikki minulle =)

Pieni Lintu kirjoitti...

Mä niin himoitsen tota harmaata. Mulla on pari vuotta sitten ostettu sellainen vaalea beige, ohut mikälieneulejakku, nätti ku mikä, mutta ei vaan sovi mun vartalolle yhtään ja on jäänyt käyttämättä - vois melkein laittaa myyntiin kun oon vaan pari kertaa pitänyt päällä. Sitten vois ehkä hyvällä omalla tunnolla ostaa ton harmaan. :D

Tiina kirjoitti...

Minen jostain syystä löytänyt tästä mallistosta oikein mitään tilattavaa. Laatu on kyllä viime päivinä hymyilyttänyt kun esikoiselle ostettu harmaa mopsicollegetakki on nyt kolmannella lapsella menossa. Vielä ihan kelpaa kaupungillekin sen kans lähteä :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Sama täällä, ihan huippu kunnossa on paidat mitä olen kuopukselle siirtänyt isoveljen kaapista. Ehkä jotain pientä haalistumaa jossain resoreissa, mutta ite kangas ei oo menny miksikään. Ihan eri tavaraa ku joku Lindexin paita, joka on nukkaa täys heti ensipesun jälkeen. :P

VillaVaahtokarkki kirjoitti...

Hyvin maltillisena pysyin tän malliston suhteen... pojalle lähti canvas-housut ja pikkuprinsessalle kissa-pipo, that`s it. Pääkalloille, peace-merkeille ja &-merkeille en nyt oikein lämmennyt... Mukavaa vikkoa sinulle!

Pieni Lintu kirjoitti...

Noi merkit ei iskeny muhunkaan! :)

you-wee because kirjoitti...

Have a great new week, dear Pieni!
I'm going to get 15 new training participants from all over the world on the job, so I'm certainly a kind of busy this work week. And at home I've to treat a patient in the evening - my dear ... ;-(
Take care and enjoy as much as you can - doesn't matter which kind of dress you wear... ;-)
Uwe.

Pieni Lintu kirjoitti...

Oh no!! Take care!! My younger son has fever too..he had 39,7 today!! :( Poor kid!

But, Uwe - don't you know that there's always room in my closet for another black dress. ;)

Tiina kirjoitti...

Esikoiselle taisin jotain Lindexin vaatteita ostaa ja totesin juuri tuon saman, nukkaa heti ja tummista katos värit heti esipesun jälkeen. En oo sen jälkeen enää testannut... :D

Pieni Lintu kirjoitti...

KappAhlin paidoissa on joissain sellanen sileempi vähän jotenkin kiiltävempi pinta niin ne on säilyny pesusta toiseen hyvänä!!

Joanna kirjoitti...

Jag är också förtjust i den där gröna tunikan uppe till vänster. Härligt pigg grön nyans :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Den är nog jätte söt! :)