tiistaina, helmikuuta 04, 2014

Beautiful trash

 

Nättiä roskaaJostain blogista tämän idean sain ennen joulua ja aloin pistämään kynttilänpätkät purkkiin. Näyttää kivalta. Aika nopeasti purnukka täyttyy. Nyt tosin kynttilöiden polttaminen on vähentynyt talven taittuessa kevääseen päin.


I saw this idea in some blog. Can't remember where. I started to save those candle ends and put them in old jar. Looks quite pretty.


Sharing with...
25 kommenttia:

 1. Hey, you already got a trashy comment, Pieni... ;-)

  Trashy Tuesday, Uwe

  VastaaPoista
 2. Hauska idea. Aika tarkkaan samanmittaiseksi on kynttilät poltettu, ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpompi vetää pois tuolta kynttilänjalasta kun on vielä mistä vetää. Muutaman kerran antanut palaa loppuun niin oli vaikea tonkia pois. :D

   Poista
 3. Roskakin voi joskus olla kivan näköistä. Vielä kun osaisi noista tehdä uusia kynttilöitä :)
  Mukavaa tiistaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kerran tehnyt, oli kivaa puuhaa, mutta niistä oli vaikea saada sellaisia jotka palais kunnolla. Ehkä oli väärän paksuista se lanka mulla!? :)

   Poista
 4. Munakennoista ja sulatetuista kynttiänpätkistä saa todella hyvin toimivia sytykkeitä uuniin ja takkaan. Niitä on kiva antaa viemisiksi ja lahjaksi.

  VastaaPoista
 5. Beautifully composed.... I am a big candle fan too

  mollyxxx

  VastaaPoista
 6. Mukvan nakoista. :) Sitten kun purkki tulee tayteen, meinasitko uusiosulattaa ne ja tehda kynttiloita?

  VastaaPoista
 7. Näyttääpäs kivalta!!! Olen myös säästellyt kynttilän pätkät, alkuun koristeluun ym. mutta sitten hyödynnän ne sytykkeiden tekoon.

  VastaaPoista
 8. Minä oon miettinyt että mihin noita säilöisin, että jos joskus tekisin niitä sytykkeitä tai sulattaisin kynttilöiksi. Että kiitos ideasta, nyt puuttuu vain se sopiva purnukka! :)

  VastaaPoista
 9. Tunnustaudun pätkäkeräilijäksi myös, mutta sitä en ole hoksannut, että säilyttäisin niitä kauniisti näkyvillä! Kiitos kivasta ideasta! Käytän niitä niin, että kun purkin pohjalla ollut paksumpi kynttilä lakkaa riittävästi lyhennyttyään palamasta, mutta talia on vielä jäljellä, niin tökkään kynttilänpätkän tähän vielä pehmeään talijäämään. Siinä sen pätkän voi polttaa ihan loppuun asti, ja sen loputtua mahdollisesti lisätä taas uuden ja uuden pätkän.

  VastaaPoista
 10. What a wonderful idea. The colors are so pretty. And I love the jar :)

  VastaaPoista