sunnuntaina, helmikuuta 23, 2014

Feeling alive

ElonmerkkejäToipumista hiljalleen. Peittoja ja tyynyjä pestyinä. Vaatteita viikattu kasapäin kaappeihin. Voittajafiilis kun tauti on selätetty. Lätkää katsottu, lapset ovat terveitä ja jaksaneet pelata Raymania ja leikkiä.

Puhdas koti, parempi mieli. Heti kun pysyin tolpillani aloin siivoamaan. Tuolien maalausurakkani otti nyt takapakkia aikataulujen suhteen, pöh! No odotellaan inspiraatiota. En ehkä vielä niin toipunut ole, että jaksaisin tarttua hiomapaperiin ja maalisutiin.


I love this feeling after stomach flu - we all are feeling much better. Lots of laundry,  clean blankets and pillows. Kids playing Rayman. Watching ice hockey (sorry my readers in USA).

Iloista sunnuntaita sinulle!!!

Happy Sunday to you!!!12 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Pikaista paranemista, kerrassaan kurja tauti :(

Minna, Meidän Harmoniaa kirjoitti...

Ihana parasta puhdas koti ja varsinkin puhtaat petivaatteet. Toivottavasti pian olette taas täysin kunnossa ja jaksat jatkaa projekti. Mukavaa sunnuntaita <3

Päivi Lemström kirjoitti...

Kuulostaa siltä, että voimasi ovat palanneet, varo nyt kuitenkin rehkimästä liikoja...puhdas koti onkin ihana koti :-)) Sairastamisen jälkeen osaa aina arvostaa terveitä päiviä. Mukavaa sunnuntaita.
XX

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, kyllä vaan olo oli kurja - huhheijaa!! Isäntä vielä vähän toipilaana, mutta meillä muilla alkaa olla olo jo parempi onneksi. <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos ja sitä samaa sinne! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kyllä vain imurointi otti koville..piti lösähtää sohvalle ja onneksi olikin hyvä syy löhöillä jääkiekon parissa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun on jo parempi olo!
Energiaa ensiviikkoon

tinajo kirjoitti...

I hope you´ll have a great Sunday - I´m at least listening to the Olympics. :-)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitoksia, Micu! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Thanks, Tina!! :)

Unknown kirjoitti...

Toivottavasti menee jo ohi. Täälläkin yrittää uhkaavasti puskea flunssa päälle, mutta sormet ja varpaat ristissä toivotaan, ettei täällä sairastuta!

Hyvää sunnuntaita :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Pöpöille hus!!! :)