lauantaina, helmikuuta 22, 2014

DIY - upcycled shirts into cushions

DIY - kierrätysompelulla paidoista tyynyiksi
Terveisiä "sairastalolta". Mahatauti on käynyt läpi koko perheen, ensimmäisenä sairastunut kuopus on jo terveen kirjoissa - samoin minun olonikin alkaa olemaan hiukan parempi, vaan kyllä tuo oksentelu ja kuume huteraksi veti tämän äiteen. Onneksi iskä sairastui viimeisenä niin ei oltu ihan samaan aikaan aikuiset kipeänä pahimmillaan.

Tyynykuvat ovat notkuneet luonnoksissa jo jonkun aikaa. Eli tällaisia kierrätysompeluita tällä kertaa. Musta kauluspaita on vuosien saatossa mystisesti kutistunut kaapissa ja Hennesin alelöytö venähti pesussa muodottomaksi. No tyynyjä sitten vain. Jee - tykkään, näistä tuli kivat!

Paidoista on nopea tehdä tyynyjä, varsinkin nappipaidoista kun niihin  ei tarvitse jättää edes mitään kääntöaukkoa kun nappien kohdasta saa tyynyn pujautettua sisään.Greetings from our "sickhouse". The stomach flu went trough whole family. Oh how sick we have been. So much laundry and so much vomiting..

But now about these shirts. I made these pillows last week. It's so easy and fast to turn an old shirt that you don't use anymore into a cute cushion!!

Säästeliäänä tyttönä otin talteen hihat neuleesta. Mitä sinä tekisit noista? Ranteenlämmittimet, säärystimet..? Napit otin talteen myös, niitähän aina tarvitaan.

What would you do with those sleeves? Wrist warmers, leg warmers..? I also saved the buttons, of course.


Linking up with SUNDAY SNAPSHOTPS. Pinterest-versio TÄÄLLÄ17 kommenttia:

 1. Tekisin juurikin säärystimet! Toinen vaihtoehto on leikata ne tilkuiksi ja käyttää vaikkapa johonkin seuraavaan (tyyny)projektiin :)

  AnnukaH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea tuokin - ehkä ne säärystimet tai ranteenlämmittimet kuitenkin olisi helpompi ja nopeampi toteuttaa. :)

   Poista
 2. Upeita, oot hienosti ne tehnyt! Tsemppiä sinne, toivottavasti kaikilla jo olo parempi!

  VastaaPoista
 3. Oi ei ikävää sairastelua, toivottavasti olot kohenee :) Niin kiva idea hyötykäyttää vanhat paidat noin, tyynyt on upeat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain on olotila jo parempi kaikilla, lapsetkin jo jaksoivat ulos leikkimään tänään. :)

   Poista
 4. You are so creative! I love these pillows you have crafted from old shirts! FANTASTIC!

  VastaaPoista
 5. Your pillows are wonderful. I think I would sue the sleeves as arm warmers.

  VastaaPoista
 6. Ihailen aikaansaannoksia, joita aina vaan jaksat värkätä. Tekisin hihoista säärystimet.

  VastaaPoista
 7. Mä olen tehnyt pikkutytölleni hihoista leggareita. Jos ei ole tarpeeksi pientä leggareiden pitäjää, voisi niistä ommella myös vaikkapa pehmoeläimiä täyttämällä vanulla ja kirjomalla niille naamat :-)

  VastaaPoista