perjantaina, tammikuuta 24, 2014

Details in bedroom


Yksityiskohtia makkarista


Mä tykkään vanhoista esineistä, kuluneisuudesta. En ole ajatellut, että meidän sisustus olisi mitenkään maalaisromanttinen, en välitä kovin hörhelöisyydestä - en oikein syty liian graafisellekaan linjalle. Ehkä tämä on jotain ihan muuta. En kyllä halua hirveästi edes lokeroitua mihinkään tiettyyn tyyliin.

Meidän SISUSTUSTAPAAMISESSA vain heräsi keskustelu sisustustyyleistä ja aloin pohtimaan asiaa. Vanhaa meillä on senkin takia kun yksinkertaisesti ei ole ollut varaa ostaa mitään uutta niin olen vanhoja romuja kunnostanut, lapsuudenkotini mäntyisiä "ihanuuksia" maalannut ja kierrätyksestä löytänyt tavaraa sekä paljon on saatu sukulaisilta. Vaaleaa haluan koska meidän alakerta on yli synkkä, ikkunat on tyhmästi ja noi kellertyneet mäntyrappuset tummentaa entisestään yleisvaikutelmaa. Valkeat verhot piristää näkymää, pari kuukautta kokeilin tummia verhoja, mutta hyvin pian ne sai lähteä.

Mistä sinä tykkäät?


I don't like too modern home decor style. I love old furniture and neutral colors. Our home is quite dark because stupid windows so I love that curtains etc. are white or very light. I have also bought very much from recycling stores and fleamarkets.

What's your interior style?

FAVORITE PHOTO FRIDAY
FRIDAY FINDS


Iloista viikonloppua kaikille!!

Happy weekend all!


PS. TÄÄLLÄ on inspiskuvia Pinterestissäni makuuhuoneen sisustukseen!!

PS. HERE's my inspiration board in Pinterest for bedroom interior!!

15 kommenttia:

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Ihania kuvia..
Ei kai sitä tarvitse lokeroitua mihinkään tiettyyn tyyliin... sama juttu täällä, en varmaan osaisi itsekään määritellä, minkätyylistä meillä on. Ja juuri kuten sanoit, rahat määrittelevät myös, että mitä kotiin voi hankkia ja mitä ei. Vaikka sitä haluaisi laittaa koko huushollin uusiksi, niin se ei valitettavasti (lue: onneksi) ole mahdollista. Ihanaa viikonloppua sinulle.

Tanja kirjoitti...

Kierrätys on ihan parasta :) Se tunne kun annat jollekin esineelle tai huonekalulle uuden elämän.. Ja mielestäni se tekee kodista myös persoonallisen.

Terkuin, Tanja
http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Ihanan valoisaa, tuo pieni puinen hylly on todella kaunis! Minun makkarityyli löytyy täältä, valkeaa on sielläkin :) http://tarja-snowland.blogspot.fi/2014/01/new-white-bedroom.html

Jenna / Classy & Cozy kirjoitti...

Lovely details! Blogissani on sinulle haaste. :)
Mukavaa viikonloppua!

Pieni Lintu kirjoitti...

Meillä on kyllä niin sekalaista tavaraa että. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kyllä näin on! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Vaaleaa, mutta lämmintä - tykkäsin. <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitoksia! <3

Puppis kirjoitti...

AIVAN IIIIHANA kerrassaan tuo pyöreä tyyny! Ai että! :) Nättiä! :)

http://vainelamaa-puppis.blogspot.fi/

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos, Puppis! <3

...melody... kirjoitti...

Those are pretty pieces!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you. <3

Unknown kirjoitti...

The photos are so beautiful, and I really love the monochrome colors. Thanks for sharing! This is so inspirational.

Keik
The Loquacious Square

Sannis kirjoitti...

Ihanat kuvat tässä postauksessa!! Mä oon kans jotain siltä väliltä..En todellakaan maalaisromanttinen, mutta en oikein tiedä mitä sit..mustaa ja valkoista..ja kaikkea mikä näyttää omasta mielestä kivalta :D

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo ja mä en haluis että koti olis samanlainen kuin kaikilla muilla. Mä en haluu blogimattoa tai blogistrighyllyä tai blogi hangitallnaulakkoo. :-P