perjantaina, joulukuuta 13, 2013

Fun with snow


Lumileikkejä


Talvi tuli, talvi meni. Hetken ehdittiin nauttia lumileikeistä, tehdä lumiukkoja ja lumikakkuja. Ei pahemmin lunta ole jäljellä enää.

Winter came and now snow is gone again. It's been very warm week with rain. So boring weather. Last weekend we had real winter here.


Iloista viikonloppua!

Happy Weekend!!


16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Lapsetkin ovat jo menettäneet toivonsa kunnon talven suhteen..voi sentään!

   Poista
 2. Täällä muuttui illalla vesisade yhtäkkiä lumeksi, ja taas on valkoinen maa. :) Eikä Seija ole vienyt täällä sähköjäkään, ainakaan vielä. Kivaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä pysynyt plussan puolella, illalla taisi olla nukkumaan mennessäni +6. No muistan erään joulukuun, otettiin kuvakin äitin kanssa kun isä käänsi talikolla perunapeltoa joulukuun lopulla. :D

   Poista
 3. Olipa myrsy viime yönä ja tylsää kun kaikki lumi on melkein sulanut. No, elelen toivossa että sunnuntaina saataisiin taas lunta :) Kivaa Lucianpäivää <3

  VastaaPoista
 4. Meillä kaatu puun isoja oksia pihalle. =( Meno oli yöllä kun heräsin äitin kanssa katsomaan mitä tapahtuu, niin siellä ne meidän 2 puuta heilu tosi kovaa kyytiä =(.. Meno oli semmoista että huh. Lähteeks meiltä koti. Noh eiköhän tää tästä. Pitää varmaan kaataa ne puut. Kun vaan sais naapurinkin tajumaan että ne pitää kaataa sen verran lähellä meidän taloa ja meidän tontilla. Vai mitä ootte mieltä ? Hyvää Luzianpäivää teille. =)

  VastaaPoista
 5. Ai lumet alkavat sulaa? Onhan se harmi kun on joulukin tulossa. Mutta ehtiihän sitä vielä sadella lisää...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. My boys are sure hoping we get a little this winter! :)

  VastaaPoista
 7. I love everyday photos that capture real life! Special moments!

  VastaaPoista
 8. Love it! What a great use of "sand toys" - we're in for some real snow fall tomorrow, so excited!

  VastaaPoista