tiistaina, lokakuuta 15, 2013

Playgrounds

LeikkipuistoistaToivottavasti teillä oli mukava viikonloppu! Täällä oli kaunis ja aurinkoinen, vähän tuulinenkin viikonloppu - aivan upeat syyskelit!

Meillä on täällä Vaasassa tosi hyviä leikkipuistoja ja melkein kaikki on kunnostettu ihan viime vuosien aikana. Meidän läheltäkin löytyy vaikka mitä kivoja leikkialueita, mutta joskus on kiva käydä vähän muissakin puistoissa.

Yksi ehkä kivoimmista puistoista löytyy Asevelikylästä eli tuttavallisemmin Pyssykylästä - asuinalue on täynnä rintamamiestaloja. Puisto on ehkä tavallista isompi (kuvissa näkyy vain murto-osa) ja sieltä löytyy monen ikäiselle leikkijälle tekemistä. Ärsyttävimpiä juttuja leikkipuistoissa on se jos vempaimet on niin hankalia ja korkealla, että aikuisen on koko ajan oltava nostamassa lasta jonnekin. Täällä sitä ongelmaa ei meillä ainakaan ollut ja viihdyimme pitkään. Puiston laidassa on myös soma pieni koulu, joka on vielä toiminnassa ja paljon paikallisen taiteilijan teoksia.

Vaasan isoin leikkipuisto on MERIROSVOLAIVAPUISTO, se on valtavan iso ja siellä myös aika kuluu nopeasti. Ehkä pienille se jättilaiva on vähän turhan haastava, mutta jos on kova kiipeilemään niin hauska. Sieltä löytyy vaikka mitä muutakin mukavaa puuhaa lapsille.I hope you all had a nice weekend! We had such a happy and sunny nice autumn weather.

We have many fun playgrounds here where we live. Few of them are very near us but sometimes it's nice to visit those other parks too - like this one. There were much to do and kids loved also those statues made by a local artist.


I'm linking to...Tervetuloa tekemään katsaus tiistaihin ympäri maailmaa! Käytäthän linkittäessäsi postauksesi osoitetta, ei blogin pääosoitetta - jos tahdotte, olisi kiva jos linkkaatte takaisin COMMUNAL GLOBAL-sivulle.

Welcome to Tuesday around the world!! Please make sure to link to your post - not the main page your blog and link back to COMMUNAL GLOBAL-page if you want to.

 


OCT 15, 2013

29 kommenttia:

 1. Let's go playing - let's drive to work... ;-)
  Have a great day, Pieni!
  Uwe.

  VastaaPoista
 2. I love a good playground and this looks just like one my rascals and I would enjoy! :-)

  VastaaPoista
 3. Oh, the autumn colors.. so lovely. I love those statues, too. What a treat it must be to live nearby to these parks / playgrounds.

  VastaaPoista
 4. Upeita valokuvia, ihastuin kerrassa siihen kahvipannuun!

  VastaaPoista
 5. What a fun park! City parks are the best!

  VastaaPoista
 6. I love that little bridge.

  Mollyxxx

  VastaaPoista
 7. Such a beautiful natural area to spend a day!

  VastaaPoista
 8. What a cool looking park - I love the giant tea pot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. There was a door in that tea pot but it was locked! :)

   Poista
 9. Ihania kuvia ja kiitos noista leikkipuisto vinkeistä, niitä tarvitaan aina :)

  VastaaPoista
 10. First time visitor Looks like a fun park nice photos

  VastaaPoista
 11. Your photos have such clarity and cleanness of color. I don't know how you do it, but you've done it again! I especially love that little blue car against the yellow leaves.

  VastaaPoista
 12. Lovely park and those statues are really fun.

  VastaaPoista
 13. You have make beautiful photos!
  Greetings, RW & SK

  VastaaPoista