lauantaina, marraskuuta 09, 2013

And what's in the milk jugWanha maitotonkkaNäin ihan super super suloisen pannan ohjeen PINTERESTISSÄ. Nyt täytyisi selvittää löytyykö mun lankakeräkätköstä eli mamman vanhasta maitotonkasta sopivaa materiaalia. Tonkka on täynnä, hupsista..mutta silti tuntuu että aina pitää ostaa uusia lankoja. Mikähän olisi hyvä lanka pantaa ajatellen, kaikki tuntuu aina pistelevän ja kutiavan!?

Ja se makkarin MATTOKIN on vielä ihan kesken. Saako aloittaa uusia käsitöitä jos vanhat on kesken ja ne kyllästyttää??


I saw the cutest headband in PINTEREST. I have this grandmother's old milk jug full of knitting and crochet material but I'm not sure if there's what I need. Have to check it.

Can I start a new project? I haven't finished my bedroom RUG yet..

Hauskaa lauantaita kaikille!!

Happy Saturday to you!!
22 kommenttia:

 1. Minä ainakin aloitan uusia projekteja vaikkakin edelliset kesken ;).
  Mukavaa lauantaita sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että muilla on sama ongelma. ;)

   Kiitos, sitä samaa sinulle! <3

   Poista
 2. tuo drobsin lanka mistä mä tein likalle kaulurit omassa blogissa ei ainakaa kutita tai pistele yhtään. Ja joo saa aloittaa uusia, mulla on aina monta kesken:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän sellaista saisi? Olen niin laiska nykyään käymään keskustassa, on niin helppo napata langat sun muut Prismasta tai Citarista. ;)

   Poista
 3. Saat luvan ;) Hauska säilytysidea!

  VastaaPoista
 4. Kyllä saa aloittaa uusia projekteja, ja oikeastaan täytyykin aloittaa. Mitä useampi kesken, sitä mukavampi sitten arpoa mistä jatkaa =D

  VastaaPoista
 5. Saa alottaa :) Osa projekteista kun tuppaa olemaan_ainakin täällä_ sellasia "pakko jotain näprätä" töitä. Pääasia, että mieli lepää vaikkei valmista nyt tuliskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Panta aloitettu ja puolivälissä. :-D Nyt pitää lopettaa ruuan laiton vuoksi, toivon että jaksan jatkaa pantaa ennen kevättä. :-D

   Poista
 6. Kerta kaikkiaan ON aloitettava uusia projekteja :)
  Tuo tonkka on niin hieno , muilla on myös tonkka...mutta on varmaankin pienempi kuin sinun ja siinä ei ole kantta. Lautan siihen aina kasviasetelmia...ja joulun ali pikku kuusen.
  Onko se nyt Rowanin se angora haze- lanka, josta myös kuuluisia beanieta nyt kovasti kudotaan. Pantasn ei harmaan menisi kuin 10 grammaa.
  Mutta pitää mennä lankakauppaan :]
  Rentouttavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 7. ...voi mitä kirjoitusvirheitä...pitäisi aina esilukea teksti...mitä en juurikaan tee :[

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit, päivän naurut.. :D Mä ite kirjotan kans joskus ihan mitä sattuu. Varsinkin jos näillä nakkisormilla kännykällä vastailen kommentteihin. :)


   Mä löysin tonkastani yhtä pehmoista paksua harmaata lankaa..en tiedä merkkiä kun vyöte uupui, mutta muistaakseni oli jotain halpaa Lidlin lankaa. Tämä ei pistele, olen tästä neulonut pojille pipot joskus. :)

   Poista
 8. :D joulun ali ja muilla on...vaan ei mulla :D
  Näpyttelt Lumialla on kauheeta...en juurikaan käytö läppäriä.
  Hemtexillä on myös kivoja lankoja..oon sieltä ostanut ihania harmaita...akryyli-lankoja ja Lidlistä muuten pehmeätä paksua ihanaa harmaata lankaa....siitä syntyi lämmin jeeppi tai poncho se kai on.
  Bolero on muuten kesken vielä....en ole ehtinyt kutoa ku muutaman rivin silloin tällöin. Lauantaina aina Midsommer ja ruotsalaiset dekkarit = työ etenee :)

  VastaaPoista
 9. ..jep jep...toiset ne tekee langasta Jeeppejäkin....:D

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva ohje ja niin nostalginen tuo maitotonkka :)

  VastaaPoista
 11. Niin ihana kun mä löysin sut <3

  VastaaPoista
 12. Heippa! Ihan huippua, kun vieläkin olet jaksanut blogiini eksyillä :D

  Nyt sitten sain vihdoin itsekin jätettyä kommenttia... silloin tällöin täällä pistäydyn :) Neulominen on ihanaa ja muutkin lankahommat, mutta lankojen säilytys vaatii justiinsa tuommosia ratkaisuja... ja sitten ainakin minä unohdan koko langat :/

  Tänä syksynä olen muutaman kätkön kaivanut esille ja yritän saada aloitetut työt vihdoin loppuun. Liian pieniä tosin jo varmaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit. :-) Aina välillä piipahdan blogissasi. :-)

   Poista