torstaina, heinäkuuta 25, 2013

Oat cookies


Pieniä leipomuksia - kauralastuja on kiva tehdä!

Iloista torstaita sinulle!!!


Happy Thursday to you!!
14 kommenttia:

selma kirjoitti...

Nam, pitääkin opettaa vielä kesän aikana tytöilleni ton herkun valmistus:)

Muonamiehen mökin Matleena kirjoitti...

Ihana hehku näissä sinun kuvissasi, erityisesti asetelmakuvissa! Oikean palkin mukaan kuvaat Nikonilla. Minulla on myös Nikon, vanha D60 tosin. Olen pitkään harkinnut rungon vaihtoa, jopa eri järjestelmään siirtymistä. Tuntuu, ettei kuviin saa millään sellaista hehkua kuin haluaisi ja värit ovat latteita. M-asetuksilla ja valkotasapainoa säätämällä olen saanut vähän tyydyttävämpää tulosta, mutta silti. Saako udella, mikä salaisuutesi on? Käytätkö apuvaloja? Kuvaatko raw-tiedostomuodolla?
Ymmärrän toki, jos haluat pitää nämä asiat taiteilijan salaisuuksina, mutta kunhan utelen - ja yritän oppia lisää tästä haastavasta lajista :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Nämä on kyllä aina sellanen varma valinta jos tekee mieli jotain helppoa ja hyvää. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Tämä D5100 on jo muutaman vuoden vanha malli, ei todellakaan mikään huippu - ihan tälläselle tavalliselle pulliaiselle hyvä. :D Me ollaan otettu kamerasta tuo RAW pois kokonaan syystä että mä käsittelen kuvat ja siirrän kuvat tallennuskiintolevyllemme ja suojakopiopaikkaan tän mun rupusen miniläppärin kautta ja tämä vaan yksinkertaisesti hyytyi kun yritti niitä isoja tiedostoja kopioida ja siirrellä. :) Eli JPG:nä on kuvat. :)

Kuvaan myös suurimmaksi osaksi nykysin M-asetuksia muuttamalla. Yritän kuvata hyvässä valossa, kaihtimet ja verhot auki - vaalea huone on hyvä kuvauspaikka. Joskus laitan ison valkoisen paperin ikkunan lähelle ja kuvaan sen päällä. Netissä on monia hyviä ohjeita myös Lightboxin värkkäämiseen, mutta ite en ole sellaista saanut vielä aikaiseksi tehdä. :)

Mä tahtoisin lisäsalaman, mutta hankintalistalla olisi miehen mukaan myös laajakulmalinssi, makro..jne..nooh.. :D Sisällä kuvaan kiinteäpolttovälisellä 35mm linssillä, joka on valovoimainen. Kuvat on SOOCinakin ihan kivoja yleensä, mutta kyllä näitäkin kuvia käsittelin sen verran, että lisäsin kontrastia kuviin Photoscapella. :)

Kysy vain lisää jos jotain tulee mieleen! :)

Heidi kirjoitti...

herkulliset kuvat!!! =)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Heidi. :-)

ZielonaMila kirjoitti...

Fantastic photos, fantastic ideas:) Greetings

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you. :-)

Muonamiehen mökin Matleena kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi! Salaisuutesi on siis luonnonvalo - ja hyvä kuvaaja :) Valo se on valokuvauksessa se kaikkein tärkein juttu, ainakin omasta mielestäni.
Kuvaan itse myös jpg:tä samasta syystä. Ja käytän myös 35 mm f1.8 objektiivia, oikeastaan ihan kaikkeen. Hyvä yleislinssi. Kiitos tuosta Lightbox-vinkistä! Tuo oli minulle uusi juttu, googlasin jo minkänäköisiä ovat :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiva kun voi olla avuksi. :-)

Veera kirjoitti...

Oi onpas hyvännäköistä, niin kuvat kuin keksitkin! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Veera. :-)

Aada kirjoitti...

Nams! Herkulliset kuvat! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos. :-)