keskiviikkona, heinäkuuta 24, 2013

Keep calm and stay warm


Toivottavasti olette saaneet nauttia lämpimistä kesäpäivistä. Täällä on jo viikon ollut aika kylmä - sellaiset +15c ja sadellutkin  monena päivänä. Lapset ovat odottaneet uimarannalle pääsyä, mutta eipä oikein kelit nyt ole kivat jotenka ollaan palloiltu metsässä ja muuta kivaa. Onneksi loppuviikolle on luvattu vähän lämpimämpää.

Koleat tuuliset päivät ovat oikeastaan aika kivoja, hullu minä - olen alkanut odottamaan salaa jo vähän syksyä ja tekisi mieli lankakaupoille. Päässä pyörii kaikenlaisia neulomuksia.


It's been quite chilly and rainy week. I've been thinking about autumn, knitting and warm clothes.. Well hope it will be more sunny and hot summer days soon!!photo by my husband

photo by my husband

photo by me

photo by me

photo by my husband

photo by my husband


Wordless Wednesday blogs...
8 kommenttia:

 1. Good morning Pieni,

  Altough sitting most of the time in a training room and in a car, we had the chance to see some flowers yesterday, too. There were beautiful daisies like yours, but again we saw many other beauties which normally flourish in springtime! Cause I took the flowers in an height of more than 2000 meters above sea level when passing the San Bernadetto saddle in Switzerland! You would have loved this mountainous landscape for sure as well. By the way: on top we had +16°C, much more pleasant than the +34°C we had in Italy and southern Switzerland!
  Have a great day and enjoy your cooler temperatures! ;-)
  Uwe.

  VastaaPoista
 2. Sieviä kuvia. Samat on aatokset täälläkin suunnalla :-) Kynttilät on jo sytytetty palamaan monen monena iltana ja vähän aamuisinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä palelin yhtenä iltana tv:tä katsoessa niin että melkein hain villasukat jalkaan. :D

   Poista
 3. Hei! Kauniita kuvia, kuten sulla aina.:) Myös miehesi osaa näköjään kuvata.;) Meilläkin on tuskasteltu tätä säätä, vaikka eilen tuntui vaihteeksi kesältä. Tänään on taas syksy...No, vuodenajan vaihtelussa on aina omat hyvät puolensa. Toivoisin vain, että Suomessa talvi olisi hitusen lyhyempi ja kesä taas pikkaisen pidempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toissa kesä oli niin ihanan lämmin että sitä jo tottui hyvän päälle - viime kesähän meni sateessa, mutta ehdittiin muutaman kerran rannalle kun oli kivoja päiviä välillä. Nyt ne lämpimät päivät on ajoittunut aina kun pojat olleet kuumeessa joten sen vuoksi vähän tympii..pöh..

   No tänään aurinko paistaa ja varjossa +17 joten eiköhän se yli 20 tuosta nouse. :)

   Poista
 4. Loppukesässä ja alkusyksyssä on kyllä oma viehätyksensä..saa alkaa sytytellä kynttilöitä, kun illat pimenevät ja sitä rataa. Mutta, vielä on kesää kuitenkin jäljellä, ja nautitaan siitä!

  VastaaPoista