keskiviikkona, kesäkuuta 26, 2013

Home inspiration - {black}Olen epätoivoisesti jo parin vuoden ajan metsästänyt meille täydellistä keittiönpöytää. Homman tekee hankalaksi pieni budjettimme ja miehellä on omat vaatimuksensa - pöydän pitäisi olla rutkasti isompi kuin tuo nykyinen 12 vuotta vanha ällötys, onhan se totta. Ja me mieluiten ehkä haluttaisiin joku vanha pöytä, jonka voisi maalata - olen miettinyt valkoista, mutta kyllä olen mustan puoleen nyt kallistumassa.

Viime vuoden lopulla löysin poikien huoneeseen täydellinen pöydän alueemme FB-kirpparilta - KUVIA LISÄÄ ja LISÄÄ. Pöytä on niin täydellinen, jotain tuollaista me haluttaisiin keittiöönkin. Pöytä on vanha, jonkun käsin tekemä, rouhea, tukeva. Keittiön pöydäksi vain liian pieni, 80x80cm, mutta lastenhuoneeseen just täydellinen.


I've been searching for a new kitchen table for us. Our old one is very old and very green and very ugly. This one in the pictures is in kidsroom - more pictures HERE and HERE. It's a perfect 2nd hand find that I painted in black. We want something like this for the kitchen too but it should be much bigger, this kids' table is just 80x80cm.
 

Lovely WW-memes...


18 kommenttia:

 1. Kauniin mustanpuhuvia, etten sanoisi viileitä asetelmia hellepäivän ratoksi :)

  VastaaPoista
 2. Sinä teet kyllä niin kivoja sommitelmia aina :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia taas, kuvasi kyllä aina ovat niin esteettisiä että niitä on ilo katsoa!

  VastaaPoista
 4. Ihana värimaailma! Minäkin haaveilen täydellisestä pöydästä. Nyt himo ei ole enää niin kova, kun maalasin entisen mustaksi. Tässä on vain se ongelma, että mustalta, maalatulta pinnalta näkyy KAIKKI - sormenjäljet, rasva, kissankarvat... Mut on se nätimpi kuin ennen. ;)

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia! Tykkään tämäntyyppisestä kuvakerronnasta ihan kamalasti! Kumpa omasta kodistakin löytyisi noin paljon inspiroivia esineitä :)
  Suola & Pippuri -kuva on ihan mahtava!

  VastaaPoista
 6. Taas yksi taidolla sommiteltu kuvaus. Minä löysin meidän puukantisen metallijalkaisen kokonaan mustan työpöydän itselleni Niittykummun Fidasta. Tykkään siitä tosi paljon. Siihen mahtuu kaikki tarpeellinen, mm valkoinen iMac, musta printteri, hiirimatto, kukka, penaali, kännykkäteline ja musta pöytälamppu. *Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalle löydölle. Mä aina välillä käyn tsekkaas SPRn, kierrätyskeskuksen ja nettipalstat mutta vielä ei ole tärpännyt. Yhtä korkeakiiltoista valkoista pöytää mietittiin Maskusta mutta jotenkin se ei tuntunut omalta. Kyllä sen sitten tietää kun oikea osuu kohdalle. ;-)

   Poista
 7. One part of your soul is painted black, the other part seems to be very colourful!
  What a suspenseful mixture... :-)
  Uwe

  VastaaPoista
 8. I am very much in love with this photo set! Great color (or black and white I guess hehe)

  VastaaPoista
 9. So much beautiful inspiration! I love black! :)

  VastaaPoista