torstaina, maaliskuuta 28, 2013

Coffee and a new bookSain äidiltä kivan tilkkutyökirjan. Taitaa äiti tietää, että olen heikkona linnunpönttöihin ja muihin ihanuuksiin. Monesti tilkkutyöt on kirjoissa jotenkin mummomaisia, en tiedä - onko se sitten ne värit ja materiaalit. Vai mitä mieltä te olette? Iskeekö perinteiset tilkkutyöt? Ajattelin jotain kivaa tyynyä esim. linnunpöntöllä, kivoilla pikkukuviollisilla kankailla ja väreinä musta-harmaa.

I got this lovely patchwork book from my mother. I love bird houses!! Maybe a new black-grey pillow with bird house?!! You can't  have too many pillows.Toivotan mukavaa torstaita sinulle!!! Nauttikaahan vapaapäivistä!

I'm wishing you a lovely Thursday and a great long weekend!!
30 kommenttia:

 1. Iloista pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 2. hyvää pääsiäistä ja sulla on nyt selkeästi punainen päivä. Perinteiset tilkkutyöt on kyllä jotenkin tunkkaisia ja mummomaisia, mutta just kirkkaat tai pastelliset sävyt ja kivat kuvat tekee töistä ihanan raikkaita.

  VastaaPoista
 3. Tilkkutöissä vaikuttaa niin paljon ne käytetyt kankaat. Monesti näkee, että tilkkuilija on jämähtänyt ysäriksi...

  Mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan - kellertävän rusehtavia kukkakankaita..yh!

   Poista
 4. Aurinkoa pääsiäiseen Pieni Lintu ♥

  VastaaPoista
 5. Aurinkoista pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ihanaa aurinkoista keväistä loppuviikkoa teille! <3

   Poista
 6. Samaa olen ajatellut, että tilkkutyö-kirjoissa ja -oppaissa on usein vanhanaikaisen näköisiä ohjeita. Tilkkutyöt kuitenkin kiinnostaa, joten tilausta olisi "nykyaikaisemmalle" oppaalle :D Onko tuo kirja hankkimisen arvoinen?

  Ihania kuvia tosiaan olet taas ottanut. Niistä huokuu aina tietynlainen rauha ja tasapaino. Sitä lähden myös minä huomenna hakemaan maalta anoppilasta. Hyviä vapaita myös sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanotaan nyt, että en mä tätä itse ostaisi. ;) Ei muuta oikein ollut kuin nuo linnunpöntöt mihin ihastuin. Ja niitä nyt osaa itsekin piirtää kaavoja vaikka A4:lle.. Kivat omput oli myös, siis sellaiset pehmo-omput, mutta muuten just sitä ysäri tunkkaista tilkkutäkkiseinävaatetta ja hirsimökkitekniikkaa. Ja kuvitus ja väritys todella vanhahtavaa. Kaipaisin myös modernimpaa tilkkutyökirjaa, jossa kankaat ja printit olisi tätä päivää!!!

   Mukavaa rauhallista lomailua teille!!! <3

   Poista
 7. You have such great mugs! Love your nail color too!

  VastaaPoista
 8. Strömsössa joskus tehtiin tilkkutöitä ja minusta heillä oli joku uudenmallinen kirja suositella.. Tästäkin vaan on aikaa..

  Suloinen lävikkö!

  Ja ihanaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi vaan mennä kirjakauppaan pläräämään. :)

   Poista
 9. Tilkkutyöt ovat ihania, itse en ole koskaan kokeillut tehdä...suloista pääsiäistä sinne!
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen jonkun verran tilkkuillut kyllä jotain pientä. :)

   Poista
 10. Tilkkutyöt on ihkuja. Varsinkin Tilda-tyylillä tehdyt miellyttää mua. Jossain Tilda-kirjassa oon nähny jonkun linnunpönttöaiheisenkin, mikä on poltellut toista pönttöihin höyrähtänyttä kokeilemaan tilkkutöidenteon ihanuutta. Kevväämmällä, kevväämmällä. ;) Ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 11. Saan ihan kuvotusta perinteisistä tilkkutöistä, vaikka tilkkutyöt onkin suosikkilistallani. Suosittelen kurkkimaan myös moderneja japanilaisia ohjeita, niitä löytää kyllä harrastekirjakaupoistakin, vaikka parhaat olen tuonut mukanani Bangkokin valtavista kirjakaupoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne sopii johonkin..no vaikka mökille, mummonmökkiin, mutta en mä niitä ysärijuttuja kotiin tahtoisi. Tässäkin kirjassa oli kaikenlaisia seinävaatteita..huh huh. :D

   Poista
 12. Iloista pääsiäistä teidän perheeseen!!! oon täällä kurkkimassa jokaikistä postausta, nyt vaan jäänyt kommentoinnit lähes kokonaan...:)

  VastaaPoista