torstaina, joulukuuta 20, 2012

Stupid stupid stomach fluTämä päivä valkeni siivoten oksennusta ja sontaa. Kuopuksella alkoi mahatauti, jippijaijee. Kyllä nää taudit aina ajankohdan valitsee, viime joululoma meni pojilla vesirokossa. Eipä nyt muuten, mutta kun oli tarkoitus tavata vähän kaukaisempia sukulaisia. Kyllä harmittaa.

Aloitin heti siivoamisen, puunasin kaikki ovenkahvat sun muut ja käsidesipullo on nostettu pöydälle, saippuaa on kulunut niin, että aamulla täyttämäni pumppupullo on jo puolillaan. Ja sitä pyykkiä, justhan mä eilen ne lakanat vaihdoin, nyt sai vaihtaa pikkuiselle taas.

Jotain kivaakin ja piristävää. Ne on ne pienet jutut, jotka voi tuoda hymyn huulille. Kiitokset kaverille kotitekoisista fudgeista - nämä sulaa suussa!


Now our youngest have stomach flu. Great timing! My hands are super dry after all this hand washing and cleaning. And laundry pile is huge! I hope rest of the family won't get sick.

Something cheery too. My friend surprised me with homemade fudges. Thank you so much! So delicious!!

THIS OR THAT THURSDAY at Deb's blog.

35 kommenttia:

 1. VOI EI EI EI! Noi on sitten alloja tommoset vatsataudit, ja nayttaa olevan taas Mr Murphy liikenteessa tuon ajankohdan ja suunnitelmien suhteen. Toivottavasti taa on vaan nopeasti ohimeneva eika tartu kehenkaan muuhun. Ymmarran saippuan ja kasidesin kulutuksen. Kylla menis meillakin, jos oltais samassa tilanteessa. Jaksamista sulle ja pikaista paranemista reppanalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Aamun jälkeen ei oo nyt toistaiseksi tullu lisää. Toivotaa että menis tällä nyt ohi eikä tulis muille.

   Poista
 2. oh no! :-( I really hope your kids will recover soon! stomach flu is horrible!
  in the mean time, enjoy the toffees for yourself! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Polly, he is luckily feeling much better already. :)

   Poista
 3. Ei voi olla totta :( sitä on liikeellä erittäin ärhäkkäänä ja mahollisuus saada tuo on 80% kaikilla! Joten kauhulla odotan ja pahinta pelkään! Töissä puolet muksuista ollut jo joten...odotellen. Voimia!
  Niir kurjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta - maitohappobakteerit käytössä!

   Vuosi sitten esikoisen eskarissa koko ryhmän kävi läpi paha mahatauti, mutta meidän poika oli suunnilleen ainut joka säästyi.

   Poista
  2. hae luontaistuote kaupasta niitä joissa on tyyliin 10x enemmän kuin apteekin näissä perus ankeissa joista ei oo mihinkään!
   Ne oikeesti auttaa!
   Nim. kokemusta on erinäisiä kertoja ja niitä voi antaa lapsillekin!

   Poista
  3. Joo, meillä on Life-myymälän probiootteja.

   Poista
  4. Hyvä, ne on parhaita <3
   Vointeja

   Poista
 4. Same here. I thought it was gone but now my little one is back on the couch watching cartoons all day.

  VastaaPoista
 5. i hope you all will be soon o.k. and healthy ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks - it would be so boring to spend vacation this way!

   Poista
 6. Oi ei! Toivottavasti ykä tajuaa kerätä kimpsut ja häipyä takavasemmalle mitä pikimmin!! Muutenkin tarpeeksi ikävä tauti, joten ei kyllä tarttisi ainakaan joulua pilaamaan. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. I feel bad for your family!! I hate being sick or any of my family being down. ugh....But the fudge does look So tasty...tell the little one we said to get well fast!
  Laurie

  VastaaPoista
 8. There is a nasty bug going around - take care of yourself. I hope you are feeling better by Christmas Day! We use the same camera. I just bought the D5100 - love it!

  VastaaPoista
 9. Hope he feels well soon! The fudge looks delicious!

  VastaaPoista
 10. Tauti voi mennä onneksi päivässä ohi, siis itse ykääminen.
  Mahdollistahan on , että se tarttuu teihin kaikkiin,
  mutta toivottavasti EI !

  Pikaista tervehtymistä,

  t.Leena ja Pojat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena - niinhän nuo mahataudit yleensä menee koko porukan läpi. Meillä on tauti ollut viimeksi viisi vuotta sitten kun esikoinen oli parivuotias. Me kaikki muut sairastettiin vuorotellen paitsi kuopus, joka oli ihan pikkuvauva silloin - ehkä sai äidinmaidosta vasta-aineita. :)

   Poista
 11. Pooh pooh on the stomach flu...sure hope the fudge made all feel better!!

  VastaaPoista
 12. Pikaista paranemista sinne. Meidän perhe just selvi mahataudista. itse kärsin vain monta päivää pahoinvoinnista, mutta en oksantanut, mies oksensi ja hänen mahansa oli sekaisin, 5-vuotias oksensi mut masu ei ollut sekas, 4-vuotiaalla oli vain masu sekaisin ja 7-vuotias säästyi koko taudilta. Muilla tuati kesti alle vuorokauden, itselläni oli 4 päivää huono olo. Kuopuksesta ei oikein ota selvää sairastiko vai ei, kärttyinen kyllä oli ja ikää hällä 4kk. Eli aika monta eri variaatiota meidänkin perheeseen mahtui. Jotenkin tuntuu että aina joulun aikaan on liikenteessä jos jonkinmoista pöpöä =( Toivottavasti te muut säästytte taudilta.

  Kaikesta huolimatta oikein mukavaa ja lämpöistä joulua sinne.

  VastaaPoista
 13. So very sorry to hear about the stomach bug - that is never fun. Hope all that delish fudge perked up your day

  VastaaPoista
 14. I hope no one else catches it. Very difficult timing, although there's no good time to be sick.

  VastaaPoista
 15. Hope your son gets better soon! so he can enjoy the fudge! :)

  VastaaPoista