keskiviikkona, joulukuuta 19, 2012

Sauna eveningSaunailta ja puhtaat lakanat, voiko ihanampaa tunnetta olla!

The feeling of clean sheets after sauna!
14 kommenttia:

 1. Saunan jälkeen on ihana mennä nukkumaan puhtaisiin hyvätuoksuisiin lakanoihin! Jälleen kerran ihastuttavia kuvia sinulla :)

  VastaaPoista
 2. Mitä parhautta!!
  En ole edelleenkään unohtanut sinua, meili odotuttaa:)
  Ihanaa bastukväldiä

  VastaaPoista
 3. :) mulla ihan sama meininki täällä :) päivällä pakkasessa tuuletetut petivaatteet ja puhtaat lakanat, arjen ihanuutta :)

  VastaaPoista
 4. Pakkasessa tuuletetut peitot puhtaat ihanan tuoksuiset lakanat kunnon löylyjen jälkeen on arjen parasta luksusta josta vaan pieni prosentti maapallon väestöstä saa nauttia. IIIIhania kuvia taas kerran! Niistä välittyy juuri oikea tunnelma :)

  VastaaPoista
 5. Siis nyt ei ole ollenkaan reilua postailla lumesta, hiihtamisesta, saunasta nyt puhumattakaan kun taalla ei paase mitaan tekemaan. Mita antaisinkaan etta paasis saunaan?! Kiva etta oli hyvat loylyt. Ma voin vain haaveilla! HUOH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO hata! :D Nain ulkosuomalaisen nakokulmasta tuollaiset ihanat arkipaivan luksukset kotosuomessa on niin kaukaisia ja unelmia ja odotan vain seuraavaa Suomen reissua etta paasis taas saunaan tai syomaan herkkuja, joita ei taalta saa.

   Poista
 6. Mulla tänäilta sama ihanuus tiedossa....petivaatteet jo ulkona pakkasessa...ja voi ihanuus,kun ne tuoksuu raikkaalle sit illalla...mie muuten vien aina puhtaatkin lakana pakkeseen ennen vuoteen sijaamista.

  Kaunista ja raikasta joulun aikaa Pieni Lintu:)

  VastaaPoista
 7. now, that must be a lovely feeling... if only I had a sauna! enjoy it for me too! ;-)

  VastaaPoista
 8. Minunkin lemppariyhdistelmä on sauna + puhtaat lakanat. Tulee lapsuus mieleen, koska silloin joka ikinen perjantai käytiin saunassa ja vaihdettiin lakanat. Ja puhtaiden pyykkien tuoksu on parasta maailmassa!

  Mukavaa joulua sinulle :)

  VastaaPoista