torstaina, marraskuuta 22, 2012

HouseworkNyt se sitten on iskenyt - flunssa nimittäin. Koko marraskuun olen kuunnellut miesväkeni yskintää ja aivastelua, nämä kun ovat vuorotellen sairastaneet. Olen nukkunut pieni lapsi vieressäni ja tämä on yskinyt päin naamaani. Että ei ihme, että se flunssa tuli vihdoin minullekin. Oregano öljyä, runsaasti D-vitamiinia, nenäkannu, sinkkiä, tyrniä - siinä mun flunssalääkitys.

Kipeänä kotityöt tuntuu ylivoimaisilta. Mutta ei oikein voi jättää pyykkiä pesemättä moneen päivään. Tuo kelikin ulkona on melkoinen, pakko imuroida edes vähän. Tiskaaminen on oikeesti kivaa kun paleltaa niin kädet lämpenee kuumassa vedessä.

Ja kuulkaa mä olen ihan pöljä. En tiedä onko muut sellaisia, että kipeänäkin pitää tehdä asiat itse. Mä olen ihan sairaan kontrollifriikki. Kuka sanoo, että juuri se mun tapa viikata pyyheliinat on oikea. Tai kuka sanoo missä järjestyksessä kupit ja lautaset pitää olla tiskikaapissa. Tai kuinka pyykit kuuluu ripustaa narulle. Mies aina - AINA - auttaa kotitöissä kun pyydän ja minä se seison vieressä katsomassa ja viittilöimässä että tuolta ja tuolta jäi imuroimatta, minulla itsellä on lupa jättää imuroimatta kaappien alta aina välillä.

Ja tämä on pahin; kuka sanoo, että se mun tapa laittaa kaupassa ostoskärryyn tavarat on oikea. Siis ihan oikeesti, mua itseäkin jo ärsyttää se tapa, että jos ollaan yhdessä kaupassa niin mun on pakko korjailla tavaroiden paikkaa kärryssä. Lupaan itselleni lopettaa sen. Hei höllää vähän, HYACHINT BUCKET.

All my three men here have been sick all month one after another and now it's my turn. And I'm so weirdo and control freak that I still want to do all the housework by my self. Don't get me wrong..my husband ALWAYS helps me when I ask help but I just want to do things self. And  if he is cleaning I stand right next to him pointing "honey you missed that spot". Who says that my way folding the laundry is the only way!? I hate beeing like HYACHINT BUCKET.


32 kommenttia:

Carita kirjoitti...

paranemisia :)

Stella Vanilja kirjoitti...

Parantumista sinne! ♥
Täälläkin on yksi käsi puoli, toinen paketissa. Nyyh.

Tervetuloa arvontaan :-)

Elina kirjoitti...

Pikaista paranemista, ja joo kyllä täällkin pitää olla kupit ja liinavaatteet "oikein" päin tai viikattuna kaapissa... :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mä olen juuri samanlainen, kun joku muu tekee asioita kotonani. Mun tapa on se oikea ja muidenkin pitäisi tehdä niin. Kääk, miten typerää! :D

Marru kirjoitti...

Pikaista paranemista!
Älä huoli, kyllä tuo "järjestelmällisyys" helpottaa vuosien saatossa ;D

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos. Olo on kyllä aika vetämätön. Olin kyllä aamulla töissä kun ei ole kuumetta.

Pieni Lintu kirjoitti...

Apua, mitäs sun kädelle on sattunut? Paranemisia! <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Elina. :)

Tuosta mun listasta jäi puuttumaan myös vaatteiden laittaminen henkarille, mies laittaa paidat ja takit VÄÄRIN päin eli nappipuoli oikealle päin. OIKEA tapa olisi laittaa kuten minä eli että nappipuoli osoittaa vasemmalle. ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Porukat oli meillä tossa loppukesästä viikon ja aina kun äiti oli tiskannut niin kävin vaivihkaa järjestämässä kupit oikein tiskikaappiin. ;) Olen pimee.

Pieni Lintu kirjoitti...

Heh, kiitos Marru - toivotaan niin. ;)

Johanna /SisustusUnelmia kirjoitti...

Pikaista paranemisia sinne. Ja jälleen ihania kuvia <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Kiitos Johanna :-)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mä tekisin ihan samoin! Mulla oli myös vanhassa kodissa tietty systeemi miten täytin astianpesukoneen ja meinasin kiukustua, kun silloinen vieraani ei "osannut" täyttää sitä samoin :D

Mila kirjoitti...

I'm so glad I'm not the only freak :))

Pieni Lintu kirjoitti...

Maybe all women are freaks. :D

Pieni Lintu kirjoitti...

:D

Heidi kirjoitti...

Paranemisia!! Minä koitin parantaa oloani kolmatta viikkoa d-vitamiinilla, valkosipulilla, kurkkupastilleilla...tänään sain antibioottikuurin poskionteloihin ja mykoplasmaan. Jos viimein alkais parantuminen.

Anu kirjoitti...

Voi surku. Pikaista paranemista!!

Joo eilen tuli itellä huomattua, että ei pitäis "unohtaa" joka päivä pestä.. no tulipahan rullattua 4koneellista sitten. Kiva. :D

Pepi kirjoitti...

Onneksi meitä "pimeitä" on muitakin ☺
- ja taitaa olla mun onni(?) ettei täällä muut huseeraa...

Ina kirjoitti...

Paranemishalit sinne. Mina myos taalla flunssaisena. Irlanninreissun tuliainen. YOK! Ja kaks muksua hyppii ymparilla, koira haluaa osansa huomiosta ja mies tekee ylipitkaa paivaa toissa (paitsi tanaan Kiitospaivan kunniaksi.) Ja kaikki hommat kotona pitaisi tehda kurjasta olosta huolimatta. Ei kivaa. Tunnen tuskasi.... myos tuossa viikkaamispuuhassa. En ehka ihan viela Hyasintiksi tunnustaudu kuitenkaan. ;)

RouvaS kirjoitti...

Sama vaiva täälläkin. Hirveä flunssa. Onneksi noi mun neljä miestä eivät ole vielä sairastuneet ja jaksavat pyörittää huushollia :D

Oreganoöljy kuulosti mielenkiintoiselta, miten se vaikuttaa? Mun salainen ase on valkosipule :P

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi ei, sitä on kuulemma paljon liikkeellä. Miehelläkin toi yskä kestäny jo kauan..ties mitä on, mutta ku ei mee lääkäriin.

Pieni Lintu kirjoitti...

Niinpä, yksi välipäivä vielä menee! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ilmeisesti melko moni nainen on yhtä pimee ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Pikaiset paranemiset sinnekin!! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Aa, valkosipuli on hyvää kans. :)

Kai tuon öljyn pitäisi auttaa hengitystieoireihin - myös ruuansulatusvaivoihin kuulemma.

Merja K kirjoitti...

Meillä vain Mr Järki osaa kaupassa pakata ostokset oikein ostoskasseihin. Olen suosiolla luopunut jo aikaa sitten siitä puuhasta ;) Ja pääsenpähän samalla itse vähemmällä :)

Pikaista paranemista!

Pieni Lintu kirjoitti...

Miehet on kyllä hyviä tuossa pakkaamisessa - meilläkin auton perään mahtuu vaikka ja mitä kun mies pakkaa. :)

Raymonde kirjoitti...

Get well soon. Enjoy being who you are!

Pieni Lintu kirjoitti...

Thank you Raymonde <3

Mimmiliinukka kirjoitti...

paranemisia.... meillä täällä jyllää entero rokko.... ei muuten ole kiva....

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi ei. Varmasti viheliäinen vieras - voimia! <3