lauantaina, maaliskuuta 31, 2012

Kumpparit vertailussaOstin vuosi sitten vanhemmalle pojalle Reiman kumpparit sitä silmällä pitäen, että ne menisivät sitten pikkuveljellekin. Ehtihän pikkuveli niitä pitää kaksi kertaa kun huomasin kumppareissa kamalan jättikokoisen murtuman varressa.

Nopeasti akuutti kumpparitarve paikattiin Prismasta löydetyillä Cirafin kumpparreilla - hintaa n.12e. Katsotaan nyt miten yli puolet halvemmat kumpparit kestää.

Meillä on ollut Tretornin kumppareita - ovat pysyneet tosi hyvinä! Samoin meillä on ollut Citymarketin halpis Calippo kumppareita, ovat kestäneet. Elloksesta kerran tilasin jotkut kuuden euron kumpparit ja niitä piti molemmat pojat ja vielä myin ne eurolla kirpparilla hyväkuntoisina.

Eli onko nyt niin, että Reima on sekundaa!? Minkä merkkisiä kumppareita teillä on ollut? Meillä kumppareita on lapsilla ollut hintahaarukassa 6-30e ja kaikki ovat kestäneet hyvin kovaakin käyttöä ja osaa kumppareista on käyttänyt molemmat pojat meillä. Nuo Reimat nyt oli ekat, jotka hajosivat tyystin. Itse olen pitänyt halpiskumppareitani jo monta vuotta.18 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Meilläkin on yhdet reimat menneet muutaman käyttökerran jälkeen rikki enkä heti uskonut asiaa kun tyttö valitti muutaman kerran koulusta tullessaan että aina oli toinen sukka märkä:( kumi oli murtunut rikki, reklamoin asiasta reimalle ja saattiin uudet kumpparit tilalle. Ostin nyt ekan kerran vikingin kumpparit nuorimmalle katotaan miten ne kestää, reimaltakin on parit saappaat ne on ainakin vielä kestäneet.Crocsin saappaat on myös kivoja ja kevyitä jalkaan.

eve kirjoitti...

Tretornin saappaista on yhden syksyn jälkeen sisävuori riekaleina, mutta muuten ehjät. Jotkut talvinokialaiset kestivät käsittämättömän hyvin. Reiman saappaista ei taida olla kokemusta, mutta tämän jälkeen en taida hankkiakaan.

Saila kirjoitti...

Meillä on ollu tytöllä jotain mitälie HelloKittyjä Prismasta ja jokuset raidalliset Ellokselta. Kaikki on menny rikki jostain kohtaa. Pojalle olen ostanu kans 6euron prisman ciraf kumpparit ja nyt jotkut salamakumpparit eikö oo hajonnu ollenkaan. Oonki jo epäilly, että tehdäänkö tyttöjen kumppareista heikompilaatuisia? Ajatellaanko ettei tytöt remua niin kovasti kun pojat, joten ei haittaa jos on vähän kevyempää laatua. Nyt sitten ostin tytölle Nokian kumpparit, saas nähä kauanko ne kestää.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli pojalla suht' ahkerassa käytössä viime kevään ja syksyn Reiman kumpparit ja ne kyllä kestivät hyvin. Nyt on Vikingit ja muutaman viikon käytön jälkeen ovat vielä ainakin ihan uudenveroiset. t. Aake07:n äiti

Anonyymi kirjoitti...

Meillä poika on saanut kahdet prisman halppiskumpparit varresta poikki, ne ei kyllä ollut ciraf-merkkiset.

Parhaiten on kestänyt nokia ja viking. Nyt odottaa tretornit kaapissa....
Ja omaan jalkaani kyllä Nokiat on maailman parhaat <3

Mona's Picturesque kirjoitti...

Meillä kumppareita käytetään verrattain vähän, koska käytetään goretexia heti kun ei ole ihan kauheesti vettä. Mutta tosiaan... Cirafin kumppareita on ollut kahdet ja kummatkin kahdella käytössä ja vielä menneet kiertoon ;) Ja kuositkin on ihania! Noi on tosi hyvännäköiset!

S kirjoitti...

Meillä on ollut Crocsin, Nokian ja Vikingin kumppareita eikä yhdetkään ole pettäneet. Popin saappaista katkesi sellainen jalkaanvetolärpäke, muuten hyvät ja kestävät. Nyt on myös ostettu Agatha Ruiz de la Pradat Nöpölle, ei mitään tietoa kestävävyydestä, koska ei ole vielä otettu käyttöön.

Susanna kirjoitti...

Reiman kumppareita meillä ei ole kokeiltu, mutta muita tuotteita käytetty paljon. Yksi kaveri oli aikoinaan töissä Reimalla ja neuvoi lähettämään takaisin, jos minkäänlaisia ongelmia tulee. Korjaavat/korjaavat siellä kuulemma kaiken. Pari kertaa olenkin lähettänyt huonosti toimivan vetoketjun takia vaatteen takaisin ja korjattuna on tullut takaisin. Eli kannattaa reklamoida!

Katja kirjoitti...

Yhdet calippot murtui muutamassa viikossa ostosta enkä tietenkään ollut säästänyt kuittia. Toiset kesti yhdellä hyvin. Nokialaiset myös ovat kestäneet hyvin. Nyt on tytöllä kirppikseltä ostetut Papagenat, ja ne on kanssa hyvät.

Heidi kirjoitti...

Hyvä ja ajankohtainen aihe!! Meillä ollut jatkuvasti huonoa tuuria kumppareiden kanssa. Olen ostanut vikingit; jotka haurastuneet rikki siitä nilkan seudulta! Olen hankkinut useammat nokialaiset, jotka vuotaneet saumoista. Yhdet reimat joku myi käytettynä ja viiltojäljellä (ei tosin merkin vika)....
Nyt tretornit pienemmällä, ostin 2eurolla kirpulta, kuin uudet ja vielä vaikuttaa hyviltä ja yhdet cirafit on oottamassa! Musta alkanut yleisesti tuntua että kaikki kumpisaappaat on ihmeen huonolaatuisia :/ Tehty kestämään vain yhden kauden, jotta myynti on taattua!

Pieni Lintu kirjoitti...

No niin näyttää olevan sattuman kauppaa merkistä riippumatta mikä kestää ja mikä ei!

Ei noista varmaan reklamoida voi kun on kuitenkin jo yksi kausi noilla kuljettu - melkosta kertakäyttökamaa kumpparit siis.

M kirjoitti...

Ompa hauska kuviointi cirafin kumppareissa =D

Anonyymi kirjoitti...

Crocsit!
Viime vuonna käytimme Crocsin kumppareita ja möin ne tänä vuonna hyväkuntoisena huutiksessa muistaakseni hintaan 17 e. Ostin seuraavan koon tilalle, on ihan huiput.

t.L.

Laura kirjoitti...

Meille ei enää Reimaa osteta. Meni maku. Kahdet Reiman kumpparit alle 1kk käytössä murtumia, saumojen aukeamisia ym. Eivät ottaneet reklamaatiota todesta. Meillä ei ole lattialämmitystä tms. mikä olisi voinut aiheuttaa tuon. Totesin vain, että selvä. En jaksa riidellä, mutta ei sitten enää osteta heidän tuotteitaan (vaatteetkin tehdään nykyään Kiinassa).

Laura kirjoitti...

Mun blogista löytyy muten kuvia. Nyt on ollut Jonathanin ja kestäneet hyvin. Myös TreTorn on ollut kestävän oloinen :)

Gina Kleinworth kirjoitti...

I love those- I wish we had rain here so I would have an excuse to buy them.

Pieni Lintu kirjoitti...

Gina: Funny that it's so dry out there. :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on käytetty pääasiassa Nokian saappaita ja hyvin ovat kestäneet. Yhdet Nokian kumpparit ovat jo kolmannella lapsella käytössä ja näyttää siltä, että hyvin voi antaa vielä kakkos kumppareiksi siskon pojalle. Ulkonäkö tosin on jo haalistunut käyttökertojen myötä, mutta veden pitää sisällä. :) Yhdet tretornit on nyt keskimmäisellä kakkos saappaina, mutta Nokiat menee pojalla jalkaan useimmiten eli olisko paremmat jalassa nokiat kuin tretornit lapsen mielestä...