lauantaina, helmikuuta 25, 2012

InventoryPientä inventaariota ja järjestelyä lastenhuoneen komeroille. Rakastan siistejä vaatekaappeja, joissa jokaiselle on oma paikkansa. Vasen kaappi on 6-vuotiaan, oikea 4-vuotiaan. Lisäksi on poikien yhteinen kaksiovinen kaappi siistimmille henkarivaatteille.

6-vuotiaalla paitapinoja on useita, mutta niin se vain on, että eskarilainen kuluttaa enemmän kuin kotona oleva. Ja vähän erityylisiä vaatteita tulee käytettyä kotona mitä eskarissa.


I've been cleaning closets in boys' room - I do love clean and tidy closets!! Kids are also growing all the time so I needed to buy new clothes for them.
4-vuotiaan kaapista löytyy vielä ihania vähän vauvamaisiakin juttuja. Pehmeitä velourhousuja ja suloisuuksia.


Pojilla on sen verran sopiva kokoero, että saan aina siirtää vaatteita suoraan isoveljen kaapista pikkuveljen kaappiin. Nytkin meni isot pinot housuja pikkuveljen käyttöön. Eskarilainen onkin kasvanut valtavasti ja piti käydä peruspöksyjä, alusvaatteita ja sukkia hakemassa isompaa kokoa.

6-vuotias käyttää nyt housuja koossa 116-122cm mallista riippuen, paitoja 122-128cm, sukkia n.34. Ja 4-vuotias housuja 110-116cm, paitoja 116cm, sukkia n.32.


5 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Voi kun meilläkin joskus tytön kaappi noin siistinä pysyisi! neiti kun tuppaa valkkailemaan itse pitkin päivää vaatteita kaapistaan ;D

Pieni Lintu kirjoitti...

Jasmiina: Uskon, että tyttöjen kanssa on tuo "ongelma". :D Meillä ei ole..poikien kaapit pysyvät hyvässä järkässä, samoin mun. Miehen vaatekomero on välillä mullin mallin kun vetää paitoja jostain pinojen välistä ja pinot kaatuilee..arrrgh, aina korjaan pinot siisteihin riveihin kun vien puhtaat vaatteet komeroon. ;)

Alexandra kirjoitti...

Tuutko siivoamaan meillekin?:) Just siivosin ja kaikki taas ympäriinsä, ei tuo oma vaatehuonekaan katseita kestä... Kateeksi siis käy. Mulla tosiaan sama vaatteiden siirtely meneillään, meillä vaan tuo ikäero on kolme vuotta ja pitää joku jemma kakkonen väliajaksi keksiä. Mukavaa viikonloppua!

Pieni Lintu kirjoitti...

Alexandra: Emmä taida jaksaa.. :)

Veera kirjoitti...

Voi, että kuinka siistiä! Ja kätevää, että voi kierrättää vaatteita oman perheen sisällä :D Oli muuten aivan ihana tuo aikasempi postaus teidän makkarista! Hauska sattuma, että mulla on ollut siitä asti kun tähän muutettiin ajatuksena laittaa samalla lailla valkoisia perhosia makkarin seinään. En vaan ole saanut aikaseksi. Mutta kiva ihastella perhosia teidän kodissa :)