sunnuntaina, joulukuuta 11, 2011

Simple Things


Ompelin kaksi pyöreää nappityynyä - nämä on niin ihanat, että tulee eroahdistus..mutta ei, nämä eivät jääneet itselle, vaikka värien puolesta musta-valkoinen-ruskea sopisi meille paremmin kuin hyvin!

Nämä lähti Postiin ja minä saan tilalle jotain, jota itse en osaa tehdä. Näppärää, hauskaa ja kiva kun ei tarvitse rahaa siirrellä tililtä toiselle.

I've been sewing round cushions. These are so so cute! Can I say so when I've made these!? ..well these are just so cute. I'll send these for someone and recieve something that I can't do self. How clever is that!


Bon voyage, you cute cushions!18 kommenttia:

 1. Raikkaat!
  Hyvää kolmatta adventtia!

  VastaaPoista
 2. Kauniit värit näissä, siis todella!!!

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniita tyynyjä! Voi kunpa osaisi itsekin ommella..

  VastaaPoista
 4. OIH;en malta odottaa!! Lupaan pitää tyynyistä hyvää huolta, rakastaa niitä varovasti niin, etteivät kuitenkaan rytisty.

  Vaihtarit viimeistelyä vaille. Huomenissa varmasti lähtevät jo postiin.

  Minä en kuuna päivänä osaisi tehdä kankaasta mitään noin kaunista!

  Ihanaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 5. Kirsikka: kiitos :)

  Maikki: tykkään kans :)

  Terhi: kiitos paljon :)

  Marissa: no sähän oot ollu nopee! :D

  VastaaPoista
 6. Ihania. Varsinkin tuo mustavalkoinen olisi just sopiva minullekin. :)

  VastaaPoista
 7. These really do look cute- love the combinations of the patterns.

  VastaaPoista
 8. Tosi hienot on tyynyt. Saako kysyä miten teet tuon keskiosan, ompeletko vaan keskeltä puolet kiinni toisiin? ja mitä oot käyttäny täytteenä?

  Ja kiitos mielenkiintoisesta blogista:)

  VastaaPoista
 9. Ihania, mä voisin huolia meille vaikka nuo kaikki <3

  VastaaPoista
 10. TeeTee: lisää musta-valkoisen ystäviä siis ;)

  Seeing each day: thanks :)

  Linnea: thank you

  Amarie: thank you

  Nina: juu, mä ensin ompelen ylä- ja alapuolen toisiinsa kiinni ja jätän kääntöaukon, sitten käännän ja sitten ompelen napin kiinni vahvalla langalla, kalastajanlangalla yleensä ja ompelen sen niin, että menee tuosta kerrosten läpi kääntöpuolen keskikohdasta ihan napin puolelle - niin jää tuollainen syvä "napa" tyynyyn. Ja sekin kun ton kokoseen tyynyyn käytän 12 sektoria niin se jää vähän semmoseksi pallomaiseksi ennen kuin ompelee "navat" toisiinsa kiinni ja sitten vaan täytetään vanulla. Oon ostanu ihan kangaskaupasta tai Prismassakin myydää sellasta vanua mitä voi tyynyjen sisään laittaa - sitä uppoaa kyllä toooosi paljon. ;) Omiin tyynyihin olen käyttäny muhkuraisiksi menneiden nukkumatyynyjen tai koristetyynyjen vanuja ihan kierrätysmielessä. :) Kiitos kommentistasi ja tervetuloa uudelleen! ♥

  Jonna: hih, ei muuta ku ompelemaan vaan ;)

  VastaaPoista
 11. Heips!:)

  Pakko nyt kerrankin kommentoida, vaikka olen tällainen laiskantylsä taustailija, joka ei yleensä kommentoi mitään. MUTTA. Blogisi on niiiin ihana, olet aivan uskomattoman lahjakas niin käsitöissäsi kuin valokuvaamisessa. En malta odottaa uusia postauksiasi, vaikka niitä teetkin todella kiitettävän usein. En voi muuta kuin ihastella juttujasi ja iso kiitos että jaksat noin suurella vaivalla tätä blogia pitää!

  Oikein ihanaa joulua sinulle ja perheellesi!

  t. Camilla

  VastaaPoista
 12. Nessa: Thank you so much :)

  Camilla: Voi kiitos sanoistasi! ♥ Ihana lukea kommentteja! Onhan tässä bloggaamisessa "vaivaa", mutta en mä tätä blogia kirjottaisi jos en tykkäisi touhusta ja olis pakkopullaa. :) Mukava kuulla, että tykkäät blogistani - jos ihan vanhoja juttuja selaa niin ei ne kuvat niin hienoja ole aina ollu..heh.. :D Mutta kaikessa harjaantuu, niin käsitöissä, valokuvaamisessa kuin ihan blogin pitämisessäkin. Kiitos vielä sinulle ja mukavaa loppuvuotta! ♥

  VastaaPoista
 13. Upeet tyynyt :)
  löysin sun blogin vasta äsken! :D

  VastaaPoista